1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İŞ HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ!
İŞ HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ!

İŞ HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ!

İş hayalleri suya düştü!

A+A-

KKTC’ye çalışmak için gelen Ü.K. (E-43), beraberinde getirdiği yaklaşık 3 gram hintkeneviri türü madde ile Ercan Havalimanı’nda narkotik köpeğine takılında polis tarafından gözaltına alınarak dün yargı huzuruna çıkarıldı. Zanlı hakkında soruşturma maksatlı 3 gün tutukluluk emri verildi.

Abbas ELMAS

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Erkan Karam, 24 Ekim 2013 tarihinde, saat 11.30 sıralarında, Ercan Hava alanında narkotik köpeği Zeyna’nıntepki vermesi üzerine zanlı Ü.K. (E-43)’nin üzerinde yapılan aramada yaklaşık 3 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındığını söyledi.

Polis,zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını,uyuşturucu maddenin analizinin yapılacağını belirterek yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalamasını talep etti.

Mahkemede söz hakkı alarak konuşan zanlı Ü.K, “Efendim ben buraya çalışmak için davetli geldim. 200TL paramın 100TL’sini aileme bıraktım, buraya 100 TL ile geldim. Bunun bu kadar büyük bir suç olduğunu bilmiyordum. Ben hapse girersem ailem çok kötü duruma düşer. Özür dilerim” şeklinde savunmasını yaptı.

Huzurundaki şahadeti zanlının söylediklerini dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit ise zanlı hakkında başlatılan polis soruşturmasının selameti açısından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.