1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. iş kazasında bakanlık devreye girdi
iş kazasında bakanlık devreye girdi

iş kazasında bakanlık devreye girdi

Dün akşam saatlerinde inşaatı devam eden 2 katlı binada beton dökümü yapıldığı sırada beton kalıbının çökmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

A+A-

Girne'de akşam saatlerinde inşaatı devam eden 2 katlı binada beton dökümü yapıldığı sırada beton kalıbının çökmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazayla ilgili olarak Çalışma Bakanlığına bağlı Girne Çalışma Dairesi müfettişleri, iş kazasının olduğu inşaatı süresiz mühürledi.

Bakanlığa bağlı Çalışma Dairesi müfettişleri sabah erken saatlerde ölümle sonuçlanan kazanın bulunduğu binaya gelerek incelemelerde bulundu. Yapılan ön incelemelerle polisin sorumlular hakkında tutuklama kararı çıkarması bekleniyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu da sosyal medya hesabı üzerinden yaşanılan kazayla ilgili başsağlığı dileyerek iş kazaları konusunda açıklamada bulundu. Sucuoğlu, "Göreve geldiğim günden bu yana çalıştığımız ve inşaat sektöründe iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili tüzüğü Bakanlar Kuruluna gönderdim. Tüzük yürürlüğe girdiğinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.

Dün akşam meydana gelen iş kazasında Hasan Tarık hayatını kaybederken, Ömer Yapıcı ile Yakşi Murat Bazarov da yaralanmıştı.

Kaynak: İHA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler