1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İŞAD TMT MÜCAHİTLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ
İŞAD TMT MÜCAHİTLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

İŞAD TMT MÜCAHİTLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Kıbrıs Türk İşadamları Derneği (İŞAD), Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği’ni ziyaret etti.

A+A-

Kıbrıs Türk İşadamları Derneği (İŞAD), Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği’ni ziyaret etti.

İŞAD Başkanı Metin Şadi ziyarette yaptığı konuşmada, Kıbrıs Türk halkının içinden çıkan Dernek mensuplarının varoluş mücadelesinde yaptığı insanüstü savunmayla halkın bugünlere gelmesinde önemli görev üstlendiklerini kaydetti.

“İŞAD ülkemize kalıcı bir barışın tesisini ve halkımızın artık dünya siyasi, hukuk ve ticari sistemine girerek tanınmış ve kabul görmüş kimliğe sahip bir halk olarak kendi topraklarında varlığını sürdürmesi için faaliyet göstermektedir” ifadelerini kullanan Şadi, ziyaretlerin nedenin vizyonlarını Dernek üyeleriyle paylaşmak olduğunu söyledi.

BORA

Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği Başkanı Yılmaz Bora ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, siyasi bir çözümü arzu ettiklerini fakat Kıbrıs’ta yaşanmış gerçeklerin mutlaka dikkate alınması gerektiğini kaydetti.

Kıbrıs Türk halkı olarak bu süreçte mücahidinden tüm siyasi partilerin birlik beraberlik içerisinde olması gerektiğini belirten Bora, İşadamlarının da yaşadığı sorunların farkında olduğunu söyleyerek, birlikte her sorunun çözümünün daha iyi olabileceğini belirtti.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.