1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İŞBİRLİKÇİ TÜRK GENÇLER VE RUM KADIN SERBEST
İŞBİRLİKÇİ TÜRK GENÇLER VE RUM KADIN SERBEST

İŞBİRLİKÇİ TÜRK GENÇLER VE RUM KADIN SERBEST

Tutukluluk sürelerinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı;

A+A-

 

Güney Kıbrıs’tan KKTC’ye kaçak olarak 4 motosiklet ve 1 ATV ithal eden zanlı Serdar Mütella, Marina Papahristoforu, Oğuzhan Yıldızdal, Abdurrahman Davulcular ve Cankurt Atatüre, almış oldukları tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Gümrük yasasına aykırı hareket” ve “Gümrüksüz mal tasarrufu” suçlamasıyla dün yeniden mahkemeye çıkarılan zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Soruşturma tamamlandı…

Meselenin tahkikat memuru Hasan Derman, zanlı Serdar Mütella, Marina Papahristoforu, Oğuzhan Yıldızdal, Abdurrahman Davulcular ve Cankurt Atatüre’nin 18 Ağustos’ta LT 767 plakalı araçla Güney Kıbrıs’tan aldıkları 4 motosiklet ile 1 ATV’yi Akyar Kara Giriş Kapısı yakınlarından gizlice KKTC’ye sokarak ithal ettiklerini anımsattı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Derman, tüm zanlıların uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Serbest kaldılar…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlıların kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışlarının men edilmesine ve 1’er KKTC vatandaşının 30’ar bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

 

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.