1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ISF CERTIFICATE” ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ
“ISF CERTIFICATE” ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

“ISF CERTIFICATE” ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

“ISF CERTIFICATE” ödülüne layık görüldü;

A+A-

Mustafa Müezzinoğlu, İspanya’da düzenlenen  ‘38. Trofeu Torretes de Fotoğrafia’’ adlı yarışmada “Deniz’’ isimli fotoğrafıyla “ISF CERTIFICATE” ödülüne layık görüldü.

Fiap patronajlı uluslararası bir yarışma olan ve İspanya’da düzenlenen ‘’38. Trofeu Torretes de Fotografia’’ adlı yarışmada Mustafa Müezzinoğlu’nun  ‘’Deniz’’ isimli fotoğrafı, yarışmanın  “Monochrome free”  kategorisinde dünyanın prestijli fotoğraf kurumlarından biri olan ISF (Image Sans Frontiere)’nin ISF CERTIFICATE ödülüne layık görüldü.

İspanya’daki bu yarışmada, dünyanın çeşitli ülkelerinden toplam 378 katılımcının 3983 fotoğrafı değerlendirilmeye alındı. 

Kültür Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, ‘’Monochrome  Free’’ kategorisinde  1385 fotoğraftan 363 fotoğraf  kabul  görüp sergilenmeye  hak  kazandı.

Ayrıca , ‘’Deniz’’ isimli fotoğrafı dışında, Mustafa Müezzinoğlu’nun “Old Friends 3” adlı fotoğrafı  “Monochrome Free” kategorisinde ve  ‘’Moon 2’’ adlı fotoğrafı ise “Colour Free’’ kategorisinde sergilenmeye hak kazandı.

Sırbistan ( GOLD UPI MEDAL -  CHILD 2012 ) , İtalya, Avustralya, Belçika, Hindistan, Finlandiya (AFCC Honourable Mention - 4. Finland Circuit 2012) , Bulgaristan (FIAP GOLD MEDAL –  4. International Photo Salon “Flash Music 2012) Makedonya ( FIAP RİBBON – 3. International Photo Exhibition KUMANOVO 2013) , İngiltere, Bosna Hersek, İspanya, Singapur, Avusturya ve Amerika’da düzenlenen FIAP patronajlı uluslararası fotoğraf yarışmalarında “acceptance” ve ödüller kazanan Mustafa Müezzinoğlu, XXI. Devlet Fotoğraf Yarışması”nda (2011) “Devlet Fotoğraf Yarışması Başarı Ödülü”ne de layık görülmüştü.

Kıbrıs Fotoğraf Sanatı Derneği üyesi olan Mustafa Müezzinoğlu, çalışmalarına siyah-beyaz fotoğraf, portre ve kavramsal fotoğraf alanlarında devam ediyor.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.