1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. IŞIK KİTABEVİ 26’NCI KİTAP FUARI DEVAM EDİYOR
IŞIK KİTABEVİ 26’NCI KİTAP FUARI DEVAM EDİYOR

IŞIK KİTABEVİ 26’NCI KİTAP FUARI DEVAM EDİYOR

Işık Kitabevi 26’ncı Kitap Fuarı devam ediyor. Kızılbaş Kilisesi-Gençlik Merkezi’nde yer alan fuar çerçevesinde bu akşam “Yeni Dünya Düzeninde Üretim, Paylaşım ve Adalet (Quo Vadis?)” konulu panel düzenlenecek.

A+A-

FUARDA BU AKŞAM “YENİ DÜNYA DÜZENİNDE ÜRETİM, PAYLAŞIM VE ADALET (QUO VADİS?)” KONULU PANEL DÜZENLENECEK

Işık Kitabevi 26’ncı Kitap Fuarı devam ediyor. Kızılbaş Kilisesi-Gençlik Merkezi’nde yer alan fuar çerçevesinde bu akşam “Yeni Dünya Düzeninde Üretim, Paylaşım ve Adalet (Quo Vadis)” konulu panel düzenlenecek.

Panelde, ekonomist Doç. Dr. Fatma Güven Lisaniler moderatörlük görevini üstlenirken, Kıbrıs Türk Esnaf Zanaatkarlar Odası Başkanı Hürrem Tulga, sendikacı Koral Aşam, Genç İşadamları Derneği Başkanı Arsen Angı ile Ekonomist Doç. Dr. Mustafa Besim konuşma yapacak.
Panel saat 20.30’da başlayacak.

ECE TEMELKURAN 4 EYLÜL’DE FUARA KONUK OLACAK

Bu yıl fuarın konuğu Türkiyeli Gazeteci Yazar Ece Temelkuran olacak. Temelkuran, 4 Eylül Çarşamba akşamı “Düğmelere Üfleyen Kadınlar” kitabı üzerine söyleşi ve imza gecesi gerçekleştirecek.

Fuar’da yer alacak ve tümü saat 20.30’da başlayacak paneller şöyle: 3 Eylül Salı (yarın) “Kuzey Kıbrıs’ta Adalet”; 5 Eylül Perşembe “Azınlıklar, Mülteciler, Sığınmacılar, Göçmenler ve Dezavantajlı Gruplar“; 6 Eylül Cuma “Ortadoğu ve Dünyada Adalet”.

6 Eylül tarihine kadar sürecek Kitap Fuarı, 10.00–13.00, 17.00–24.00 saatleri arasında gezilebiliyor. Fuarda tüm kitaplar yüzde 10 indirimli olarak satılıyor.

OKURLARLA BULUŞMA

Fuar çerçevesinde yarın akşam ayrıca, şu şair yazar  veya kitabı blunan araştırmacılar, okurlarla buluşmak üzere saat 19.30’dan itibaren fuarda olacaklar ve dileyenlere kitaplarını da imzalayacaklar:

“Özden Selenge, Feriha Altıok, Filiz Besim, Fatma Güven Lisaniler, Aliye Ummanel, Ayşen Dağlı, Bekir Kara, Nezire Gürkan, Cenk Mutluyaklı, Dervişe Güney Kutlu, Gürkan Uluçam, Bella Acıman, İbrahim Aziz, Ceyhan Özyıldız, Ejdan Sadrazam, Tufan Erhürman, Fatma Sönmez, Osman Güvenir.”
Bu çerçevede, benzer bir etkinlik de Perşembe akşamı organize edilecek.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.