1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İSİM BENZERLİĞİ BAŞINA DERT OLDU!
İSİM BENZERLİĞİ BAŞINA DERT OLDU!

İSİM BENZERLİĞİ BAŞINA DERT OLDU!

Hırsızlık olayıyla ilgili tutuklanan TC uyruklu Hüseyin Taşkıran ile isim benzerliği yüzünden zor durumda kaldığını anlatan Çatalköylü Hüseyin Taşkıran...

A+A-

Lefkoşa’da geçtiğimiz pazar günü meydana gelen hırsızlık olayında tutuklanan Hüseyin Taşkıran isimli şahıs ile aynı isim ve soyadını taşıyan Çatalköylü Hüseyin Taşkıran isim benzerliği nedeniyle zor günler geçirdi.

isim-benzerligi-basina-dert-oldu-2014-03-05_m.jpg

Marmara bölgesinde meydana gelen hırsızlık olayıyla hiçbir ilgisi olmadığı halde sadece isim benzerliği yüzünden zor durumda kalan 25 yaşındaki Hüseyin Taşkıran, mağdur olduğunu söyledi

 

Arkadaşları sürekli aradı
Hırsızlık olayıyla ilgili tutuklanan TC uyruklu Hüseyin Taşkıran ile isim benzerliği yüzünden zor durumda kaldığını anlatan Çatalköylü Hüseyin Taşkıran, “Damgayı yiyen ben oldum” dedi. Bütün arkadaşlarının olayı duyması üzerine kendisini aradığını söyleyen Taşkıran, birçok arkadaşına olayın sadece bir isim benzerliği olduğunu anlatmak zorunda kaldığını söyledi.

 

İş başvurusu yaptığı yerler bile aradı
Hüseyin Taşkıran olayla ilgili mağdur olduğunu ifade ederek, iş başvurusu yaptığı yerlerin bile kendisini arayarak konunun ne olduğunu sorduğunu söyledi. Taşkıran, “Suçu başka Hüseyin Taşkıran işledi ama damgayı yiyen ben oldum” diyerek olaydan rahatsızlığını belirtti.

 

“Ülkeye giriş çıkışlarda bile sorun yaşıyorum”
Hüseyin Taşkıran isim benzerliği nedeniyle ülkeye giriş çıkışlarda bile başka Hüseyin Taşkıran ile karıştırıldığını ifade ederek yetkililerin buna bir çözüm bulması gerektiğini söyledi. Kendisinin hiçbir suçu olmadığı halde sadece bir isim benzerliği nedeniyle bu duruma düştüğünü belirten Taşkıran, polisin bu konuya bir çare bulmasını istedi.

 

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.