1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İŞİMİZ MEDYUMLARA KALDI
İŞİMİZ MEDYUMLARA KALDI

İŞİMİZ MEDYUMLARA KALDI

Medyum Janel'den Kıbrıs Kehanetleri

A+A-

Kıbrıs konusunda yaşanan ortak açıklama kriziyle her geçen gün yakın gelecekte çözüm ümidi yitirilirken, geleceği gördüğünü söyleyen Medyum Janel, ümit verdi

İngiltere’de bir süre Narkotik polisi olarak çalıştıktan sonra çocuklarını büyütmek için Kıbrıs’a geri dönerek medyumluk yapmaya başlayan Janel Formosa 2014 yılı ilgili hisselerini anlattı.

2014 yılının Kıbrıs halkına uğur getireceğini kaydeden Formosa, ülke genelinde 2013 yılında yaşanan ekonomik sorunların 2014 yılında sona ereceğini kaydetti.

Formosa ayrıca 2014 yılında ada çözüm için önemli gelişmelerin olacağını şu an da kapalı olan Maraş’ın açılacağını ifade etti.

“2014’te olumlu değişimler olacak”

Formosa 2013 yılında hem şirketler bazında hem de bireyler bazında ciddi ekonomik sıkıtılar yaşadığına işaret ederek, 2014 yılında ise bu sorunların düzelmeye başlayacağını kaydetti. 

“Önce Maraş açılacak”

Formosa’nın tahminleri arasında Kıbrıs konusunda yer aldı. 2014 yılı sonlarına doğru kapalı olan Maraş’ın açılacağını hissettiğini kaydeden Formasa, bu durumun her iki tarafa da para kazandıracağını iddia etti. Formasa adanın birkaç yıl içinde zenginleşeceğini belirterek şu şekilde konuştu:

Kıbrıs’ta çözüm olacak. Ancak onun öncesinde Maraş açılacak ve ardından deniz bağlantılı bir iş yapılacak. Bunun Türkiye’ye de Yunanistan’a da büyük getirisi olacak. Ayrıca çözüm ardından tartışma yaşanırsa da bunlar çok küçük boyutta gençler arasında yaşanacak. Adanın çok zengin olacağını hissediyorum. Ancak bu 2014 yılı sonunda başlayıp bir iki sene alacak. Adadaki ekonomik gelişmenin ardından birçok kişi bu adaya gelmek isteyecek. Buna dikkat edilmelidir.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.