1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. İSİMLERİN ASTROLOJİDEKİ ANLAMLARI
İSİMLERİN ASTROLOJİDEKİ ANLAMLARI

İSİMLERİN ASTROLOJİDEKİ ANLAMLARI

İsimlerin Astrolojideki Anlamları

A+A-

İSMİNİZ A HARFİ İLE BAŞLIYORSA

KIŞIN DOĞDUYSANIZ

Soğuk aylarda doğduğunuz için, çevrenize karşı katı ve sert görünebilirsiniz. Aslında sıcakkanlı ve enerji dolusunuz. Ancak, coşkun ve taşkın değilsinizdir, dengeli davranmayı bilirsiniz. Kırılgan, çabuk incinebilirsiniz. Geleneklerinize bağlı ve dikkatlisinizdir.

İLKBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Doğanın uyanışa geçtiği dönemde doğmuşsunuz. Yüksek bir enerjiniz var. Sık düşünce değiştiriyor, daldan dala sıçrıyorsunuz. Kolay öfkelenip karşınızdakini kırabiliyorsunuz. Duygularınız değişken, çabuk neşeleniyor ve çabuk küsebiliyorsunuz. İyi bir konuşma yeteneğine sahipsiniz. Öngörüleriniz yüksektir.

YAZIN DOĞDUYSANIZ

Bol güneşli günlerde dünyaya gelmişsiniz. Sıcağı ve rahatınızı seviyorsunuz. Enerjik yaşamla birlikte akıp giden bir kişiliğiniz var. Sevgi dolu bir kalbiniz var. İç dengeniz yerinde olduğu takdirde mutlu oluyor, dengeniz bozulunca aniden patlıyor, hem kendinizi hem de çevrenizdekileri üzebiliyorsunuz.

SONBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Yolculuğu ve değişikliği çok seviyor, yeni ülkeleri tanımak istiyorsunuz. Dürüst ve çevresine karşı saygılı olan bir karakteriniz var. Aklınızı işinize verirseniz başarı elde edebiliyorsunuz. Biraz sabırsızsınız, ani kararlar alıyorsunuz.

İSMİNİZ B HARFİ İLE BAŞLIYORSA

KIŞIN DOĞDUYSANIZ

Dürüst ve açık yüreklisiniz. Çevrenizdekilere fazla güvendiğinizden bütün içinizi onlara döküyorsunuz. Çevrenizde bazı kişiler sizin iyi niyetinizi istismar edebiliyor.

İLKBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Ağaçların çiçeklenme döneminde doğduğunuz için kafanızda her daim yeni düşünceler üretebiliyorsunuz. Düş dünyanız geniş olduğundan bulucu bir zekaya sahipsiniz.

YAZIN DOĞDUYSANIZ

Sıcakkanlı bir yapınız var. Öte yandan gururlu, tutkulu hatta çevrenizdekilere göre biraz da kendinizi beğenmiş bir insansınız. İsteklerinizin hemen gerçekleşmesini arzuladığınızdan kendinizi aşırı yıpratıyorsunuz.

SONBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Çifte karakteriniz var. Bazen kadife gibi yumuşak, bazen de sert ısırgan gibi dokunduğu yeri dalayan bir karakteriniz var. Eşref saatlerinizde iyiliğinize denecek yok. Çevrenize karşı anlayış gösteriyorsunuz. Güvenilir, sağlam bir dost, aile ortamında iyi bir eş, iş yaşamınızda iyi bir elemansınız.

İSMİNİZ C veya Ç HARFİ İLE BAŞLIYORSA

KIŞIN DOĞDUYSANIZ

Aşırı duygusal ve ürkeksiniz. Zengin bir hayal dünyanız ve yaratıcı gücünüz var. İşiniz güzel sanatlar ile ilgiliyse veya işinizi böyle bir alanda seçerseniz çok başarılı olur, yükselebilirsiniz.

İLKBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Kendinizi gösterebileceğiniz, açabileceğiniz bir ortam bulduğunuzda neşeleniyor, bütün yeteneklerinizi ortaya koyuyorsunuz. En küçük eleştiri yapıldığı takdir de ürküp kabuğunuza çekilebiliyorsunuz.

YAZIN DOĞDUYSANIZ

Bilinçli zekice kararlar veriyor, fikirlerinizi herkese onaylatabiliyorsunuz. Konuşma yeteneğiniz kuvvetli. Soğukkanlı ve gerçekçisiniz.

SONBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Bir işe dört elle sarıldığınız zaman başarılı oluyorsunuz. İnandırma gücünüz olduğundan, çevrenizdekileri kolayca kendinize göre yönlendiriyorsunuz. Duygularınıza göre karar veriyorsunuz.

İSMİNİZ D HARFİ İLE BAŞLIYORSA

KIŞIN DOĞDUYSANIZ

Dengeli bir yaratılışınız var. Coşkun ve taşkın olmadığınız gibi aşırı duygusallığa da kapılmıyorsunuz. Arkadaş ve dost canlısısınız. Düzen değişikliğinden hoşlanmıyorsunuz.

İLKBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Dostunuza karşı tam dost, ama düşmanınıza karşı da amansız bir düşmansınız. Değişmeyen sağlam kararlar alıyor, bunların gerçekleşmesi için elinizden geleni yapıyorsunuz.

YAZIN DOĞDUYSANIZ

Coşkulu ve büyük planlar gerçekleştirmek isteyen bir yapınız var. Yaşadıklarınızdan tecrübe edinmelisiniz.

SONBAHARDA DOĞDUYSANIZ

İyi yürekliliğinize rağmen, öfkelenince sizde saldırgan olabiliyorsunuz. Karar vermeden önce çevrenizdekilerin fikirlerini de almayı öğrenmelisiniz.

İSMİNİZ E HARFİ İLE BAŞLIYORSA

KIŞIN DOĞDUYSANIZ

Sıcakkanlı ve dinamik bir insansınız. Ateşli, enerji ile dolup taşıyorsunuz. İstemeden de olsa çok kalp kırdığınız görülebilir.

İLKBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Hem kendi kaderinize, hem de başkalarına egemen olmak; duygu ve düşüncelerinize saygı göstermesini istemeniz, çevrenizle ilişkilerinizi güçleştirebilir. Diplomasi denilen sanatı öğrenirseniz iyi ilişkiler kurabilirsiniz.

YAZIN DOĞDUYSANIZ

Hayatınızı değiştirecek kararlar almak istemenize rağmen, bu kararları almaktan da korktuğunuz için çekingen kalabilirsiniz.

SONBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Ateşli yapıdasınız. Gösterişli giyinmekten hoşlanabilirsiniz. Çevrenizdekilerden daha farklı, daha gösterişli ve daha güçlü olmak en büyük arzunuz.

İSMİNİZ F HARFİ İLE BAŞLIYORSA

KIŞIN DOĞDUYSANIZ

Toprağın yenilendiği bir ayda doğmanıza rağmen yenilikçi değilsiniz. Dostlarınızı özenle seçiyorsunuz. Bu mevsimde doğanlar, bekarsalar sevgililerine, evliyseler eşleri ve çocuklarına yürekten bağlıdırlar.

İLKBAHARDA DOĞDUYSANIZ

İyi yemekleri, spor yapmayı, açık havada dolaşmayı sevdiğinizden sağlıklı bir yapınız var. Güzel konuşuyor, karşınızdakini ikna ediyorsunuz. Fikirlerinizi zorla kabul ettirmeye çalışıp çevrenize baskı kurabilir ve müsrif davranabilirsiniz

YAZIN DOĞDUYSANIZ

Aşırı duygusal bir kişiliğiniz var. Bu nedenle de mizacınız sık sık değişiyor; bazen karamsar, bazen iyimser oluyorsunuz. Şüpheci ve kuruntulusunuz. Tutucu yönünüz baskın ama öte yandan yeniliklere de açıksınız.

SONBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Sakin yapılı, mantıklı, sorumluluklarını bilen, ,işine bağlı, işini her şeyin üstünde tutan bir yapıya sahipsiniz. Analizci bir zekanız olduğundan, ince eleyip sık dokumadan hiçbir şeyi kabul etmiyorsunuz. Hafızanız güçlüdür.

İSMİNİZ G HARFİ İLE BAŞLIYORSA

KIŞIN DOĞDUYSANIZ

Üstün bir zekaya sahip, hareketli bir insansınız. Neşelisiniz, gülmeyi de güldürmeyi de çok seviyorsunuz. Durmadan sağa sola koşarak yeni imkanlar bulup değerlendirmeye çalışıyorsunuz.

İLKBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Güzelliklere ve müziğe hayransınız. Seks hayatınıza önem verebilirsiniz. Kıskançlığınız yüzünden sorunlar yaşayabilirsiniz. Sebatlı, güçlü ve dayanıklısınız.

YAZIN DOĞDUYSANIZ

Çok yönlü bir insansınız. Kültürel alanlara ve felsefeye büyük bir ilgi gösteriyorsunuz. Dürüst ve cesursunuz. Bulunduğunuz toplumun ilgi ve dikkatini çekiyor, çevrenizde sayılıyorsunuz. Biraz hırçın bir karakteriniz var. İlk karşılaştığınız insanlar üstünde kibirli bir insan izlenimi bırakabiliyorsunuz.

SONBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Çok dürüst ve aşırı gururlusunuz. Başınızın dik, alnınızın yukarda olmasını sevdiğinizden çevrenizdeki insanlar sizi varlıklı bir kişi olarak tanımışlardır.

İSMİNİN H HARFİ İLE BAŞLIYORSA

KIŞIN DOĞDUYSANIZ

Kol gücünden çok kafası çalışan bir insansınız. İnce bir zekanız ve uyumlu olma yeteneğiniz var. Güzel konuşuyor, dinleyenleri çabucak ikna ediyorsunuz.

İLKBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Çekicisiniz, gönülleri çabuk çeliyorsunuz, sırtınız hiç yere gelmiyor. Zengin bir enerjiniz ve hayal gücünüz var. Cesur, korkusuz ve sabırsızsınız.

YAZIN DOĞDUYSANIZ

Gururlu, mert, dost seven bir insansınız. Canlı ve hareketlisiniz. Karşınıza çıkan engelleri kolayca aşıyorsunuz. Cömertliğiniz ve lükse düşkünlüğünüz parayı har vurup harman savurmanıza neden oluyor.

SONBAHARDA DOĞDUYSANIZ

İleriyi gören, yükselme arzusu güçlü, maddi hayatını güvence altına almaya çalışan, öte yandan şöhrete de düşkün bir insansınız. Mutluluğun ancak zenginlikle gerçekleşebileceğini düşünüyorsunuz.

İSMİNİZ I, İ VE J HARFİ İLE BAŞLIYORSA

KIŞIN DOĞDUYSANIZ

Duygulu, hayalci, yaratma gücü olan, rahat ve huzuruna düşkün bir insansınız. Paraya önem vermiyorsunuz. Hep güzelliklerin peşinde koşmuşsunuz.

İLKBAHARDA DOĞMUŞSANIZ

Cesur ve korkusuz, kendine güvenen bir insansınız. Ekmeğinizi taştan çıkarabiliyorsunuz. Duygusal hayatınızda aşk büyük bir yer tutuyor. Bazen sabırsız ve bencil olabiliyorsunuz.

YAZIN DOĞDUYSANIZ

Çalışkan, cesur ve gururlu bir insansınız. Kendinizi çok beğeniyorsunuz. İyi bir dostsunuz ama aldatıldığınız zaman korkunç bir düşman olabiliyorsunuz. Aslında çok duygusal bir yapınız var.

SONBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Karakterinizin büyük özelliklerini mantık ve denge oluşturuyor. Sakin bir insansınız. İyiyi, güzeli ve doğruyu seviyorsunuz. Başkalarının işine burnunuzu sokmuyorsunuz. Tembellikten hoşlanmanıza rağmen, istekli ve arzulu olduğunuzda çalışkansınız.

İSMİNİZ K HARFİ İLE BAŞLIYORSA

KIŞIN DOĞDUYSANIZ

İnsanlara yardım etmekten hoşlanıyorsunuz. Bağımsızlığınıza oldukça düşkünsünüz, mesleğinize ve işinize de büyük bir önem veriyorsunuz. Sizin için işinizde yenilik yapmak, para kazanmaktan daha önemli. Para sizin için ancak amacı gerçekleştirecek bir araç.

İLKBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Tekdüzelikten, ayrıntılardan hoşlanmıyorsunuz. Sentezci bir yapınız var. Gerek aile hayatında, gerek iş hayatında olaylara birleştirici gözle bakıyorsunuz. Her alanda çok çabuk sonuç almak istiyorsunuz.

YAZIN DOĞDUYSANIZ

Soğukkanlı ve gerçekçi bir insansınız. Bilinçli ve zeki kararlar alıyorsunuz. En küçük bir noktanın bile üstünde duruyor ve kılı kırk yarıyorsunuz. Birçok işe birden başlıyorsunuz ama hepsinin de üstesinden geliyorsunuz.

SONBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Ölçülü ve dengeli bir insansınız. Tatlı diliniz ve yumuşak ses tonunuzla kavgaya niyetli bir insanı bile yatıştırıyorsunuz. Saygılı ve dürüst bir kişiliğiniz var. Haksızlıklara tahammülünüz yok.

İSMİNİZ L HARFİ İLE BAŞLIYORSA

KIŞIN DOĞDUYSANIZ

Sevilen ve sayılan bir insansınız. Çok yönlüsünüz, etkili bir konuşmanız var. Yeniliklerden, değişikliklerden ve hareketli bir hayat sürmekten hoşlanıyorsunuz. Kültür sizin için büyük bir önem taşıyor.

İLKBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Sessiz, huzur dolu ve yardımsever bir insansınız. Herkesle anlaşabiliyorsunuz. Başkalarının dertlerine ortak oluyorsunuz, ama kendi sorunlarınızı en yakınlarınıza bile açmıyorsunuz. Sevince ölesiye seviyorsunuz. Hareketli hayatı sevmiyorsunuz.

YAZIN DOĞDUYSANIZ

Merhametli, şefkatli ve iyi niyetlisiniz. Son derece hassas ve romantik bir yapınız var. Gelenek ve göreneklerinize bağlısınız. Tutucusunuz ama geri kafalı değilsiniz. Bir yeniliğe, bir değişikliğe karar vermeden önce uzun uzun düşünüyorsunuz.

SONBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Çok uyumlu bir insan sayılmasanız da, bulunduğunuz ortamı istediğiniz biçime sokmayı başarabiliyorsunuz. İleriyi gören birisi olmanız size olacakları önceden tahmin etme avantajını veriyor. Kararlı ve hırslısınız.

İSMİNİZ M HARFİ İLE BAŞLIYORSA

KIŞIN DOĞDUYSANIZ

Çalışkan, disiplinli ve sebatlısınız. Her şeyin hatasız olmasını istiyorsunuz. Az kişide bulunan yönetim gücüne sahipsiniz. Sorumluluktan kaçmıyorsunuz. Zor beğenen bir insansınız.

İLKBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Herkesle anlaşabiliyorsunuz. Başkalarının dertlerine ortak oluyorsunuz, ama kendi sorunlarınızı söylemiyorsunuz. Sevince çok bağlanıyorsunuz. Sizinle birlikte olanlara huzur veriyorsunuz.

YAZIN DOĞDUYSANIZ

Leb demeden leblebiyi anlayacak kadar zekisiniz. Olayların nedenlerini araştırıp, sırrını çözmek istiyorsunuz. Eleştirici bir yapınız var. Başkalarını eleştirmesine eleştiriyorsunuz da, sizi eleştirmeye gelince tahammül edemiyorsunuz.

SONBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Neşeli ve duygulu bir insansınız. Hiçbir şeyi ince eleyip sık dokumadığınızdan en küçük şeyler sizi mutlu edebiliyor. Hayatı olduğu gibi ve tüm sadeliği ile seviyorsunuz.

İSMİNİZ N HARFİ İLE BAŞLIYORSA

KIŞIN DOĞDUYSANIZ

Üstün bir zekanız ve kafa yapınız var. Tüm hayallerinizi gerçekleştirebilecek bir yapıya sahipsiniz. Her konuda anlaşabilen, kültürlü ve çok yönlü birisisiniz. Bu yüzden sizi beğenenler çoğunlukta.

İLKBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Çok candan ve samimi birisisiniz. Arkadaşlarınızla aranıza bir mesafe koyamıyorsunuz. Bu yüzden işyerinde bazen güç durumlara düşüyorsunuz. Şakacısınız.

YAZIN DOĞDUYSANIZ

Uysal ve hayal kurmayı seven bir insansınız. Bazen o kadar hayal içerisinde yüzüyorsunuz ki günlük hayata ayak uydurmanız bile zor oluyor. Duyarlısınız. Aşk sizin için çok önemli.

SONBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Dinamik, mücadeleci ve yaratıcı zekası olan bir insansınız. Engelleri ve önünüze çıkan sorunları aşmakta üstünüze yok. Hızlı düşünüp, hızlı yaşıyorsunuz. Monotonluk sizi sıkıyor.

İSMİNİZ O VEYA Ö HARFİ İLE BAŞLIYORSA

KIŞIN DOĞDUYSANIZ

Hassas, duygulu ve çok hayalperest bir insansınız. Sizin kadar renkli hayalleri olan birine az rastlanır. Devamlı bir arayış içindesiniz, yüreğinizde devamlı fırtınalar esiyor.

İLKBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Çevreye çok kolay uyum sağlayan, herkesle rahatça anlaşabilen, güler yüzlü birisisiniz. Olaylara kolayca pratik çözümler bulabiliyorsunuz. Duygularınızı gizlemeyi çok iyi biliyorsunuz.

YAZIN DOĞDUYSANIZ

Gerçekçi, akıl ve mantığı ile hareket eden bir insansınız. Sağlam karakterlisiniz. Çevrenize güven veriyorsunuz. Parayı tutumlu harcıyorsunuz. İnatçı ve tuttuğunu koparan bir yapınız var.

SONBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Heyecanlı, endişeli ve kuruntulu bir yapınız var. Buluttan nem kapabilirsiniz. En basit kararda bile uzun uzun düşünmeyi tercih ediyorsunuz. Kimsenin işinize karışmasını istemiyorsunuz.

İSMİNİZ P HARFİ İLE BAŞLIYORSA

KIŞIN DOĞDUYSANIZ

Gerçekçi bir yapınız var. Olayları doğru değerlendiriyor ve doğru kararlar verebiliyorsunuz. Bir sorunla karşılaştığınızda ona hemen bir çözüm bulabiliyorsunuz. Derin derin düşünmek size göre değil. Cömertsiniz.

İLKBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Alaycı ve eleştirici bir zekanız var. Ama siz eleştirilmek istemezsiniz. Çıkarlarınız sizin için önemli. Maddi konularda don derece ihtiyatlısınız. Yeni insanlarla tanışmayı, yeni çevreler edinmeyi ve yolculuk yapmayı seviyorsunuz.

YAZIN DOĞDUYSANIZ

Mağrur, çalışkan ve sebatlı bir insansınız. Başladığınız her işin sonucunu alıyorsunuz. Bir işe başlayıp yarım bırakmak size göre değil. Değer yargılarına önem veriyorsunuz.

SONBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Dinamik ve aktif bir yaradılışınız var. Her yönden faal bir insansınız. Tasarı ve girişimlerinizi gerçekleştiriyor, engelleri aşmayı biliyorsunuz. Sert ve otoriter bir yapınız olmasına rağmen, dost canlısısınız.

İSMİNİZ R HARFİ İLE BAŞLIYORSA

KIŞIN DOĞDUYSANIZ

Dışa dönük, ilişki kurmayı yeni bir çevre edinmeyi seven bir insansınız. Yalnızlıktan hoşlanmıyorsunuz. Parlak bir zekanız var. Doğruluktan yana olduğunuz için her şeyi dobra dobra söylersiniz.

İLKBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Mücadelecisiniz. Verdiğinizi sözü tutuyor ve başladığınız işi bitiriyorsunuz. Gerçekleştirmek istediğiniz bir şeyde kimseye kulak asmıyor, yolunuzda dimdik yürüyorsunuz.

YAZIN DOĞDUYSANIZ

Ciddi ve disiplinli bir yapınız var. Duygu ve düşüncelerinizi belli etmiyorsunuz. Çevrenizle daha özden yakın ilişkiler kurmak istiyorsunuz ama katı disiplin anlayışınız davranış özgürlüğünüzü kısıtlıyor.

SONBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Sinirli ve sabırsız bir insansınız. Şakalarınız iğneleyici olabiliyor. Ne zaman ne yapacağınız belli olmaz. İnanıp güvendiğiniz kişilerle dostluklarınız yıllarca sürebiliyor.

İSMİNİZ S VEYA Ş HARFİ İLE BAŞLIYORSA

KIŞIN DOĞDUYSANIZ

Tutkulu, kendine güvenen, dayanıklı ve sağlam bir insansınız. Toplumsal kurallara saygılısınız. Duygu ve düşüncelerinize saygı gösterilmesini istiyorsunuz. Açık yürekli ve gerçekçi bir kişiliğiniz var.

İLKBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Sağlam ve güvenilir bir insansınız. Dostluğa büyük önem veriyorsunuz. Davranışlarınız, duygu ve düşünceleriniz dengeli. Büyük hayaller kurmuyor, gerçekleştiremeyeceğiniz şeylerin peşinden koşmuyorsunuz.

YAZIN DOĞDUYSANIZ

Yumuşak tabiatlı ve iyimser bir insansınız. Herkesle anlaşabiliyor ve kimse hakkında kötü düşünmüyorsunuz. Kaba olaylardan nefret ediyorsunuz.

SONBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Sakin ve rahatına düşkün bir insansınız. Yalnızlıktan hoşlanmıyorsunuz. Yapmacıksız ve özdensiniz. Yalan ve ikiyüzlülüğü sevmiyorsunuz.

İSMİNİZ T HARFİ İLE BAŞLIYORSA

KIŞIN DOĞDUYSANIZ

Sorumluluktan kaçmayan sabırlı ve güvenilir bir insansınız. Başka bir yanınızda son derece dikkatli olmanız. Gözünüzden hiçbir şey kaçmıyor. Eleştiriye açık bir insansınız.

İLKBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Son derece hareketli, yerinde duramayan bir yapınız var. Eğlenceyi ve gece hayatını seviyorsunuz. Neşeli ve güler yüzlü birisisiniz. Beğenileriniz değişken olabiliyor. İlk gördüğünüz birini çabuk beğeniyorsunuz ama sonra hevesiniz kaçabiliyor.

YAZIN DOĞDUYSANIZ

İlk bakışta ciddi, sakin ve soğuk bir tip gibi görünüyorsunuz. Oysaki konuşkan ve esprili bir insansınız. Esprileriniz ince ve zariftir. Arkadaş seçerken ince eleyip sık dokuyorsunuz. Aşırı titizsinizdir.

SONBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Son derece tutumlusunuz, paraya çok değer verirsiniz. Sezgileriniz çok güçlü, ileriyi görebilirsiniz. Ancak şüpheci bir insansınız. Size yapılan bir kötülüğü özür dilense bile affetmeyebilirsiniz.

İSMİNİZ U VEYA Ü İLE BAŞLIYORSA

KIŞIN DOĞDUYSANIZ

Ailenize çok bağlısınız. Duygusalsınız, gücünüzü aklın ve mantığın kontrolü altına alamıyorsunuz. Daha çok içgüdülerinizle hareket ediyorsunuz.

İLKBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Duyarlı ve çok faal bir insansınız. Ancak faaliyetlerinizin dozunu iyi ayarlayamayıp kendinizi yorabiliyorsunuz. Aşırı çalışma, gerilim ve siniz bozuklukları uykunuzu kaçırabiliyor.

YAZIN DOĞDUYSANIZ

Çabuk dost edinebilen, sıcakkanlı bir insansınız. Büyük coşkularınız var ama bunlara gem vuruyor, özlemlerinizi baskı altında tutuyorsunuz. Sadakat sizin için önemlidir. Gelenek ve göreneklere de büyük saygı duyuyorsunuz.

SONBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Yeni durumlara alışmakta zorluk çekiyorsunuz. İç dünyanız durgunken, istikrarlı bir insan, iyi bir dostsunuz. Dengeniz bozulduğu zaman kendinizle birlikte başkalarını da mutsuz edebiliyorsunuz.

İSMİNİZ V HARFİ İLE BALŞLIYORSA

KIŞIN DOĞDUYSANIZ

İnce ve keskin bir zekanız var. Sağduyunuz ve sezgileriniz güçlü. Karşınızdakinin düşüncelerini okuyabiliyorsunuz. Ani kararlar alabilme yeteneğine sahipsiniz. Olayları analiz ve sentez yapma yeteneğine sahipsiniz.

İLKBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Değişken bir ruh durumunuz ve karakteriniz var. Kimi zaman neşeli, kimi zaman durgun ve hüzünlü olabilirsiniz.

YAZIN DOĞDUYSANIZ

Her bakımdan mükemmele yakın olabilirsiniz. Ama kendinize aşırı güveniyorsunuz. Mutlu bir aile yapısına sahipsiniz.

SONBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Çekici bir fiziğe sahip olabilirsiniz. Hareketli bir sosyal hayatınız vardır.

İSMİNİZ Y HARFİ İLE BAŞLIYORSA

KIŞIN DOĞDUYSANIZ

Tüm duygu ve düşüncelerinizi karşınızdakilerle bölüşüyor, onların duygu ve düşüncelerini de paylaşıyor, sıkıntılarına ortak oluyorsunuz. Neşeli olmanıza rağmen çabuk öfkelenebiliyorsunuz.

İLKBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Çalıştığınız yerdeki iş arkadaşlarınıza karşı samimi olun. Onların deneyim ve bilgilerinden yararlanın. Katı değil, esnek; karamsar değil, iyimser olun.

YAZIN DOĞDUYSANIZ

Duygusal bir insansınız ve bazen duygularınızı saçıp savuruyorsunuz. Sevdikleriniz için her şeyinizi vermeye hazırsınız. Heyecanlı ve tutkulusunuz.

SONBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Fikirleriniz değişkenlik gösterebiliyor. Evlilik hayatınızda mutluluk, eşinizin olgun ve anlayışlı olmasına bağlı. Güzel sanatlara düşkünsünüz.

İSMİNİZ Z HARFİ İLE BAŞLIYORSA

KIŞIN DOĞDUYSANIZ

Çevreniz tarafından sevilen ve sayılan birisiniz. Tek eksikliğiniz fikirlerinizi açıklamaktan çekinmeniz, insanlarla diyalog kuramamanız.

İLKBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Uyanık, işlek ve esnek bir zekaya sahipsiniz. Olayları değerlendirmeyi ve çıkarınıza olan yeni durumdan yararlanmasını biliyorsunuz. Özel hayatınızda dağınıksınız.

YAZIN DOĞDUYSANIZ

Sizin de hatalarınız olabilir. Nasıl başkaları bu hatalarınızı yüzünüze açıkça vurmuyorsa, siz de dostlarınıza olumlu yaklaşın. Eğlenceye düşkünsünüzdür.

SONBAHARDA DOĞDUYSANIZ

Duygularıyla kafası arasında denge kurabilen ender tiplerdensiniz. Tam bir hukukçu ya da siyaset adamısınız. Sakinsiniz. Güzel sanatlar içerisinde en çok müziği seviyorsunuz.

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.