1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. IŞIN KARACA‘YA SEVGİLİSİNDEN HEDİYE
IŞIN KARACA‘YA SEVGİLİSİNDEN HEDİYE

IŞIN KARACA‘YA SEVGİLİSİNDEN HEDİYE

IŞIN KARACA‘YA SEVGİLİSİNDEN HEDİYE

A+A-

Işın Karaca'ya sevgilisi Tuğrul Odabaşı tarafından ikinci bir at hediye edildi. At sevgisini ticarete dökmek isteyen ünlü şarkıcı, bir yandan da antrenörlük sınavlarına hazırlanıyor.

Boşandıktan sonra Tuğrul Odabaş ile aşk yaşamaya başlayan Işın Karaca, sevgilisi sayesinde at tutkunu olup çıktı. Odabaş, birkaç ay içerisinde evleneceği Karaca'ya düğün hediyesi olarak geçtiğimiz ay 'Vakıfhan' isimli bir at hediye etti. Bununla da yetinmeyen bonkör damat, ünlü şarkıcıya geçtiğimiz günlerde bu kez 'Efes Ateşi' isimli bir at armağan etti. At sahibi belgesi de alan Işın Karaca, bundan sonra padok da bulunabilecek. Çiftliklerinde bulunan 2 ata yenisini eklemek isteyen Tuğrul Odabaş, üçüncü bir at almak için önümüzdeki hafta İngiltere'ye gidecek. Bunun için kesenin ağzını sonuna kadar açmaya hazır olan Odabaş, Karaca'nın istediği bir atı satın alacak. 

HİPODROMDAN ÇIKMAYACAK


Bu arada Türkiye Jokey Kulübü'nün resmi sitesinde üzerine 2 at kayıtlı olan Işın Karaca, antrenörlük belgesi almak için de kolları sıvamış. Bu belgeyi almak için yakın tarihte sınava girecek olan ünlü sanatçı, bu sayede sahibi olduğu atların antrenörlüğünü de kendisi yapacak. Işın Karaca, atların bakımıyla da bizzat kendisi ilgilenerek binicilik tutkunu ünlüler arasındaki yerini alacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.