1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İŞİNİ DE KAYBETTİ
İŞİNİ DE KAYBETTİ

İŞİNİ DE KAYBETTİ

İşini de kaybetti

A+A-

Aşırı alkolün tesiri altında su tankeri ile büfeye giren Sabri Keskin, teminat parasını yatıramayınca cezaevine gönderildi

Melin DOBRAN
Girne’ye bağlı Alsancak Köyünde Nidai Köle Büfe’de çıkan kavgada alkol tesiri altında olduğu esnada tartıştığı kişilerin üzerine su tankeri sürerek katle teşebbüs suçu işleyen Sabri Keskin hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı 3 gün süren tutukluluğun ardından dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme tarafından kefalete bağlanan Keskin, şartları yerine getiremeyince cezaevine gönderildi. Keskin bir anlık öfkesinin sonucu hem cezaevi ile tanışmış oldu hem de işini kaybetti.

Mahkemeye, Alsancak’ta 27 Ağustos gecesi saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayı aktaran polis, Nidai Köle Büfe isimli işyerine NL P83 plakalı su tankeri ile giden zanlının büfe sahibi Nidai Köle ve orada çalışan Mesut Balkaya ile tartıştığını, zanlının hakaretler ettikten sonra tankeri geri vitese takıp üzerlerine sürdüğünü söyledi.

Olayda yaralanan olmadı ancak…
Polis, olayda yaralanan olmadığını ancak büfenin kapı, cam ve sandalyelerinin kırıldığını ifade etti. Olayın ardından zanlının tutuklandığını ve mahkeme kararı ile 3 gündür tutuklu bulunduğunu kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını, zanlının işlediği suçunun ağır bir suç olduğunu belirterek teminata bağlanmasını talep etti.

Talebi değerlendiren mahkeme zanlının, yurt dışına çıkışının yasaklanması, 10 bin TL nakit teminat yatırması ve iki kefilin 100’er bin TL tutarında kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. Ancak şartları yerine getiremeyen zanlı 2 ay süre ile cezaevine gönderildi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.