1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İŞİNİZİ NASIL PLANLAYACAĞINIZI BİLİYOR MUSUNUZ?
İŞİNİZİ NASIL PLANLAYACAĞINIZI BİLİYOR MUSUNUZ?

İŞİNİZİ NASIL PLANLAYACAĞINIZI BİLİYOR MUSUNUZ?

İş planı yapmanın önem ve amaçlarını kavrama...

A+A-

 

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi tarafından şirketlerde yıllık planlama çalışmalarını yürüten, özellikle pazarlama, finans, satış bölümlerinin direktörleri, yöneticileri ve iş kurma aşamasında olan girişimcilere yönelik ‘Uygulamalı İş Planı Hazırlama Eğitimi’ düzenlendi.

KTSO’dan yapılan açıklamada, Restart Danışmanlık Eğitmenleri İlke Erdal ve Oya Barçın tarafından odada verilen eğitimde, katılımcılara; iş planı yapmanın önem ve amaçlarını kavramada yardımcı olma, iş planında yer alması gereken bölüm ve bilgilerin neler olduğunu aktarıldı.

İş planının çeşitli bölümleri ile ilgili uygulamalı çalışmalar yapılarak teorik bilginin kullanım imkanı yaratıldığı eğitimde katılımcılara ayrıca; iş planının tanımı, iş planı yazmadan önce takip edilmesi gereken adımlar, etkin bir iş planının temel öğeleri, bir iş planının çeşitli bölümleri ve içerikleri, iş planlaması için gerekli analizler konularında bilgilendirmelerde bulunularak yetkinlik kazandırıldı.

Eğitime Altınbaş Petrol, Çıralı Bakery, Şekerbank (Kıbrıs) Ltd, Yonpaş Orman Ürünleri AŞ, Ambar Organic, Pergamos Agritrade, Dipkarpaz Belediyesi ve Mebel Ticaret şirketlerinden yetkililer katıldı.

Eğitim sonunda katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı sertifika verildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.