1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İSKELE BELEDİYESİ KORULUĞU’NA 250 FİDAN DİKİLDİ
İSKELE BELEDİYESİ KORULUĞU’NA 250 FİDAN DİKİLDİ

İSKELE BELEDİYESİ KORULUĞU’NA 250 FİDAN DİKİLDİ

Şehit İlker Karter İlkokulu Okul Aile Birliği ile İskele Belediyesi, ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdi.

A+A-

Şehit İlker Karter İlkokulu Okul Aile Birliği ile İskele Belediyesi, ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdi.

İskele Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, okul idaresi, öğretmenler, İskele Belediyesi park ve bahçe birimi personelinin de destek verdiği ağaç dikme etkinliği kapsamında, İskele Belediyesi Koruluğu’na toplam iki yüz elli adet harnup, badem ve ceviz ağacı fidanı dikildi.

Kente, daha yeşil bir örtü kazandırmak hedefiyle yürütülen çalışmalara, İskele Sahil Lions Kulübü Derneği de öğrencilere meyve suyu ve kek ikram ederek katkı sağladı.

Ağaçlandırma çalışmaları hakkında açıklama yapan İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun, daha güzel bir gelecek için İskele’de örnek bir işbirliği sergilendiğini söyledi.

İskele ilçesinin el değmemiş doğası ve tarihi çevresiyle bir çekim merkezi oluşturduğunu ifade eden Orun, sürdürülebilir bir yaşam için ormanları koruyarak, ağaç dikmenin önemine işaret etti.

Öğrencilere çevre bilincini kazandırmak ve ağaç sevgisini aşılamak için birçok projeye imza attıklarını belirten Orun, gerçekleştirilen etkinlikte oluşturulan yerel yönetim, okul aile birliği ve sivil toplum örgütü işbirliğinin gelecek için umut oluşturduğunu söyledi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.