1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İSKELE BELEDİYESİ KÖYLERİN ALTYAPISINI GÜÇLENDİRİYOR…
İSKELE BELEDİYESİ KÖYLERİN ALTYAPISINI GÜÇLENDİRİYOR…

İSKELE BELEDİYESİ KÖYLERİN ALTYAPISINI GÜÇLENDİRİYOR…

İskele Belediyesi, belediye sınırları içerisinde bulunan köylerin fiziksel alt yapılarını güçlendirmek hedefiyle yürüttüğü projelere devam ediyor.

A+A-

İskele Belediyesi, belediye sınırları içerisinde bulunan köylerin fiziksel alt yapılarını güçlendirmek hedefiyle yürüttüğü projelere devam ediyor.

İskele Belediyesi, bu çerçevede “Alttemel, Plentmiks Mekanik Temel ve Asfalt Kaplama İşleri Sözleşmesini” önceki gün Salih Köroğlu Construction Ltd. ile imzalandı.

Belediyeden verilen bilgiye göre, Türkiye Cumhuriyeti Yardım Heyeti mali desteği ve kurumun öz kaynaklarından finanse edilecek çalışmaların 75 takvim gününde tamamlanması hedeflenirken, proje toplamda bir milyon 398 bin 325 Türk Lirası tutarında gerçekleşecek.

İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun ile firma direktörlerinden Salih Köroğlu’nun imza koyduğu sözleşme ile köylerdeki yaşam koşullarının iyileştirilerek yükseltilmesi amaçlanıyor.

İskele Belediyesi proje yönetim biriminden yapılan açıklamada, yürütülecek proje kapsamında,dokuz bin ton asfalt kaplama, sekiz bin metreküp plentmiks mekanik temel, sekiz bin metreküp stabilize temel ve dört bin beş yüz metreküp kazı işlerinin gerçekleştirileceği belirtildi.

Proje içerisinde Long Beach sahil bölgesinde alt yapısı tamamlanan yürüyüş ve bisiklet yollarının renkli asfalt uygulamasının da planlandığı belirtilen açıklamada, imza töreni sırasında yapılan konuşmalara da yer verildi.

ORUN

İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun da, İskele ve bölgesine artan ilgiye dikkat çekerek, yeni yatırımlara paralel olarak İskele Belediyesi’nin fiziksel altyapı projelerini planlı olarak hayata geçirdiğine vurgu yaptı.

İskele ilçesinin barındırdığı yüksek potansiyelin ekonomik ve sosyal yaşama yansıtılması için sürekli projeler ürettiklerini belirten Orun, ayağı yere basan, yaşam kalitesini artıracak yatırımlarla geleceği şekillendirdiklerini söyledi.

Adil ve şeffaf uygulamalarla tüm köylere kalıcı hizmetler götürdüklerini ifade eden Orun, yapılan uygulamaları yakından takip ederek maddi-manevi büyük destek veren Türkiye Cumhuriyeti Yardım Heyeti Başkan ve mensuplarına teşekkür etti.

Sözleşme kapsamında sahil şeridinde gerçekleştirilecek renkli asfalt kaplamasının yenilikçi ve çağdaş bir uygulama olduğuna dikkat çeken Orun, yapım işlerini üstlenen Salih Köroğlu Construction Ltd. direktörüne ve çalışanlarına başarı diledi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.