1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İSKELE BELEDİYESİ’NDE BAYRAMLAŞMA
İSKELE BELEDİYESİ’NDE BAYRAMLAŞMA

İSKELE BELEDİYESİ’NDE BAYRAMLAŞMA

Kurban Bayramı münasebeti ile İskele Belediyesi Başkanı Hasan Sadıkoğlu belediye personeli ile bir araya geldi;

A+A-

 

Kurban Bayramı münasebeti ile İskele Belediyesi Başkanı Hasan Sadıkoğlu belediye personeli ile bir araya geldi.

İskele Belediyesi Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, İskele Belediyesi Makenzi Halk Plajı’nda gerçekleşen buluşmada, personelle tek tek bayramlaşan Hasan Sadıkoğlu, personelin aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni etti.

Personel ile birlikte yemek de yiyen Başkan Sadıkoğlu’na,  belediye üst düzey yetkilileri ile Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

HASAN SADIKOĞLU, PAZAR YERİNİ GEZDİ

Her hafta Cuma günü, İskele Ecevit Meydanı’na kurulan Pazar yeri ise bayram nedeni ile bugüne alındı.

Ücretsiz Cuma Pazarı servisleri de bu kapsamda arife günü halka hizmet verdi. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da pazar yerine giderek burada hem esnaf hem de halkın bayramını kutladı.

Sadıkoğlu, İskele’deki esnafı da ziyaret ederek, iyi bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

HALK VAKFI YAŞLILAR SİTESİ’NE ZİYARET

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun bir diğer ziyareti ise Sınırüstü’nde bulunan Halk Vakfı Yaşlılar Sitesi’ne oldu.

As Başkan Mahmut Yılmazoğulları ile birlikte yaşlılarla tek tek bayramlaşan, sorunlarını dinleyen Hasan Sadıkoğlu, Vakıf Yöneticisi Melek Pikadilli’yle de görüştü.

Yaşlıların diğer insanlardan daha fazla ilgi ve alakaya ihtiyaç duyduğunu söyleyen Pikadilli bu bilinçle hareket ettiklerini, gönüllülük esasıyla çalışan bir vakıf olduklarını vurguladı.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da konuşmasında, Pikadilli’yi özverili çalışmasından ötürü tebrik etti, Belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

KARANFİL BIRAKTI, DUA ETTİ

İskele Belediyesi ekiplerince, vatandaşın arife ve bayram süresince hiçbir sorun yaşamaması adına temizlenen İskele ve köylerdeki tüm mezarlıklara ise bugün karanfiller bırakıldı.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da İskele Kabristanlığı’na gitti. Burada babası Sadık Sadıkoğlu başta olmak üzere tüm kabirleri ziyaret eden Sadıkoğlu, dua okuyarak,  kabirlere karanfiller bıraktı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.