1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İSKELE BELEDİYESİNDE NELER OLUYOR?
İSKELE BELEDİYESİNDE NELER OLUYOR?

İSKELE BELEDİYESİNDE NELER OLUYOR?

İSKELE BELEDİYESİNDE NELER OLUYOR?

A+A-

MADDİ GELİRLERİ İYİ OLAN BAZI BELEDİYELER

Maddi imkansızlıklar içerisinde görev yapmaya çalışan belediyelerin dışında kalan ve gelirleri oldukça iyi olduğu için hiçbir parasal sıkıntı yaşamayan belediyelerin de belediye başkanlarının umursamazlığı ve nemelağzımcılığı nedeni ile vatandaşa kaliteli hizmet sunamadıklarına vurgu yapılıyor.


ARABALAR VE ARAÇLAR ŞAHSİ İŞLERDE KULLANILIYOR

iskele1.jpg

 

İskele Belediyesinde yaşanan umursamazlık ve denetimsizlik çalışanın görevini savsaklamasına ve belediyeye ait araç ve gereçleri de kendi şahsi işlerinde kullanmasına neden olduğu öne sürülüyor. İskele Belediyesine ait bir arabanın Belediyede çalışan bir usta başının evinde geceleri dururken, bazı araçların da çalışanlar tarafından şahsi işlerinde ve evlerine gidip gelmelerde kullanıldığı ve bu duruma Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun da göz yumduğu belirtiliyor.

KOLTUKTA EĞRETİ DURUYOR

İskele Belediyesi çevrelerinden güvenilir bir kaynak yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Halil Orun’u seçimlerde alt etmesi sonrasında belediye bir arpa boyu yol kattetmedi. Halil Orun zamanında bölgede yapılan düzenlemeler, tesisler ve beledi hizmetlerden eser kalmadı.  Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun sanırım henüz belediye başkanlığını özümseyememesi ve koltuğunda eğreti durması da buna nedendir diye düşünüyoruz dedi.

EVLERE TANKERLERLE SU GÖTÜRÜLÜYOR

iskele-2.jpg

 

Ayni kaynak açıklamalarına şöyle devam etti. ‘ Çevreye yatırım durdu. Sefa Köy ve yeni yapılan Villaların birçoğuna şebeke suyu gitmiyor. İnsanlar evlerine tankerlerle su götürüyor. Özellikle Sefa Köyde İngilizler evlerini satıp oralardan kaçıyor. Birçoğu da geri İngiltere’ye dönmüş durumda.

GEMİ KAYALIKLARA DOĞRU GİDİYOR

Belediyenin parası var. Ekonomik yönden sıkıntı yaşamıyor. Yani lüks yolcu gemisi gibi bir görüntü veriyor. Ama bu lüks gemiyi yönetecek kaptan çok acemi. İskele Transatlantiği ‘Mercan Kayalıklarına’ doğru gidiyor. Allah hepsimizi korusun ama durum kötü ve kaptan hala daha işin vehametini anlayamadı’

CEKET BÜYÜK GELDİ

İskele Bölgesine hizmet veren Sağlık Ocağında bir Jeneratörün bile yok. Geçenlerde bu konu bir gazete ile televizyonda dile getirilmişti. Peki sağlık hizmetlerin aksamaması ve halka hizmet verilebilmesi için Belediye ne yapıyor diyen ayni kaynak, halk Belediye Başkanı için ‘Ceket ‘ büyük geldi ve başkanın üzerinde eğreti duruyor. Gidin bölgeyi gezin bunun aksi bir laf duyarsanız veya söyleyeni görürseniz ben buradayım gelip hesap sorun dedi.

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.