1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İSKELE KABUS YAŞADI
İSKELE KABUS YAŞADI

İSKELE KABUS YAŞADI

İskele kabus yaşadı

A+A-

 

Ardahan yolu üzerindeki belediyeye ait çöplükte çıkan yangın, ekiplerin büyük uğraşları sonucu 10 saatte zor kontrol altına alındı.

İskele – Ardahan köy yolu arasında bulunan belediyeye ait çöplükte dün saat 12.00 civarında başlayan yangın, uzun uğraşlar sonucunda dün gece saat 22.00 sıralarında güçlükle kontrol altına alınabildi.

İskele Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, rüzgarın da etkisiyle yayılan yangını kontrol altına almak için İskele Belediyesi ve Orman Dairesi ekiplerinin çalışmalarına Karayolları Dairesinin ekipleri de zincirli dozer iş makinesi ile destek verdi. İskele’ye kabus yaşatan yangın hakkında, Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren de İskele bölgesine giderek Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve itfaiye yetkililerinden bilgi aldı.

Helikopter kullanılamadı…

Elde edilen bilgilere göre, bakanlık, yukarıdan su atılması ile birlikte grizu patlamasına benzer bir patlama riskinin yüksek olması nedeniyle yangın helikopterini, yangın söndürme çalışmalarında devreye koymadı. Bu arada İskele Belediyesi, doğabilecek olumsuzluklara karşı önlemini aldı. Yangın söndürme çalışmalarına katılan İtfaiye ve Belediye personeline maske, ayran ve su servisi yapılıyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.