1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GERİDE BİR MEKTUP BIRAKTI…
GERİDE BİR MEKTUP BIRAKTI…

GERİDE BİR MEKTUP BIRAKTI…

Eşini ve ikiz çocuklarını geride bırakarak intihar etti...

A+A-

 

Polis memuru Necati Fidan bu akşam İskele sahilinde intihar etti. Tabancası ile başına ateş etmek suretiyle intihar eden Necati Fidan’ın arabası içerisinde cansız bedeni bulundu.

Diyalog - Hüseyin Çiçek

İskele İlçesi dün gece, 18 yıllık polis memuru 38 yaşındaki Necati Fidan’ın beklenmedik ölüm haberi ile sarsıldı. Evli ve ikiz çocuk babası olan Fidan’ın zamansız vedası, eşi, ailesi, sevenleri ve silah arkadaşlarını hüzne boğdu. Polis teşkilatının başarılı ve sevilen personellerinden Fidan’ın kesin ölüm nedeni hakkında bugün bir açıklama yapılması bekleniyor…

Gazimağusa Polis Müdürlüğü’nde görev yapan Necati Fidan’ın cansız bedeni dün saat 23.00 sıralarında İskele’deki Onur Camping’in yanında, sahilde park edilmiş vaziyette duran arabasının içerisinde bulundu. 

Geride bir mektup bıraktı…

Buğra ve Kayra isminde iki evlat sahibi Fidan’ın arabasında, acılar içerisinde bıraktığı sevdiklerine yazdığı bir mektup bulundu… Ancak mektubun içeriği hakkında açıklama yapılmadı…  

Aslen Gazimağusa’ya bağlı Dörtyol Köyü’nden olan Necati Fidan’ın acı haberini duyan ailesi ve yakınları olay yerine akın etti. 

Uzunca süre arabasının içerisinde oturdu…

İddialara göre, Necati Fidan dün gece arabasıyla İskele’de Onur Camping olarak bilinen bölgedeki sahile gitti. Uzun süre arabasının içerisinde oturan Necati Fidan, yanında taşıdığı beylik tabancası ile başına bir el ateş etti. Bölgedeki vatandaşların ihbarı sonucunda sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. 

Silah arkadaşları büyük şok yaşadı…

Sağlık ekipleri olay yerine vardığında Necati Fidan’ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Olay yerini incelemek için giden polis memurları, arabasının içinde cansız duran silah arkadaşları Necati Fidan’ı gördüklerinde büyük şok yaşadı. İddialara göre Necati Fidan, yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle bu üzücü yola başvurdu.   

Maraş Karakolu’nda görev yapıyordu…

Üzücü olaydan sonra üst düzey polis komutanları, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da bölgeye giderek bilgi aldı.

Maraş Karakolu’nda görev yapan polis memuru Necati Fidan’ın otopsisinin bugün yapılacağı öğrenildi. Necati Fidan’ın yapılacak otopsinin ardından yarın köyü Dörtyol’da toprağa verilmesi bekleniyor…

Ailesi kayıp ilanı verdi…

Öte yandan Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, Necati Fidan’ın ailesi önceki gün polise kayıp ilanı verdi. Tüm uğraşlarına rağmen kendisinden iki gündür haber alınamayan Necati Fidan’ın cansız bedeninin dün İskele sahilinde bulunmasından sonra büyük üzüntü yaşandı.

Ekonomik sıkıntıları yüzünden psikolojik sorunlar yaşadığı ve son zamanlarda içine kapandığı belirtilen Fidan’ın yakınları, “Keşke bunlar yaşanmasaydı, diğer sorunlar bir şekilde çözülürdü” diyerek üzüntülerini dile getirdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.