1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İŞKENCE EDEREK TECAVÜZ ETMİŞ!
İŞKENCE EDEREK TECAVÜZ ETMİŞ!

İŞKENCE EDEREK TECAVÜZ ETMİŞ!

Tam bir iğrençlik!

A+A-

Başkent Lefkoşa’da 14 yaşındaki bir kıza tecavüz eden 22 yaşındaki zanlı Hakan Demirbüken’in genç kıza işkence yaparak tecavüz ettiği belirlendi. Lefkoşa’da 10 Temmuz gecesi 14 yaşındaki S.K’nin maruz kaldığı tecavüz olayı ile ilgili incelenen kamera görüntülerinde korkunç detaylar ortaya çıktı. Mahkemeye çıkarılarak hakkında alınan 3 günlük tutukluluk süresi dolan zanlı dün ek süre talebi ile yeniden duruşmaya çıkarıldı. Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen duruşmada olayla ilgili olgular aktarılırken duruşma sonrası zanlının yakınları basına saldırdı.
Duruşmada, tecavüz olayının 10 Temmuz saat 04.00-05.00 saatleri arasında gerçekleştiğini kaydeden polis, zanlının Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde yürüyen 14 yaşındaki S.K’yi konuşma vaadi ile kandırıp, zorla ve tehdit ile Ortaköy’de bulunan Gelibolu İlkokuluna götürdüğünü söyledi. Tecavüz olayının 14 Temmuz tarihinde polise bildirildiğini, S.K’nin ifadesinin Sosyal Hizmet Görevlileri eşliğinde alındığını ve zanlının aynı gün işyerinde tespit edilerek gözaltına alındığını söyledi.

Olay yeri ve evinden emare toplandı
Zanlının mahkemeye çıkarılarak soruşturma amaçlı 3 gün tutukluluk emri alındığını kaydeden polis, bu süre içerisinde olay yerine ait güvenlik kamera görüntülerinin incelendiğini ifade etti.
Polis, kamera görüntülerinde S.K’nin kaçmaya çalıştığı, zanlının saçlarından tutup sürüyerek S.K’yi geri getirdiği, farkı pozisyonlarda tecavüz ettiği ve yine saçlarından tutarak zorla oral seks yaptırdığının görüldüğünü anlattı.
Zanlının Ortaköy deki evinde arama yapıldığını kaydeden polis, yatak odası içerisinde zanlının olay tarihinde giydiği tişört, pantolon ve iç çamaşırının tespit edildiğini belirtti. Polis, ayrıca tecavüzün gerçekleştiği yerlerde sperm kalıntısı olduğuna inanılan emarelerin alındığını ve incelenmesi için laboratuvara gönderildiğini söyledi.

Gönüllü ifade verip suçunu kabul etti
Polis, zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini belirterek yürütülen soruşturmada halen daha alınması gereken ifadelerin yanı sıra aranan emarelerinde olduğunu belirterek zanlının 5 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Yakınları muhabire saldırdı
Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme, zanlının tutukluluk süresini 5 gün daha uzattı. Duruşma sonrası zanlının kız kardeşi görüntü alan basın mensuplarına saldırdı. Basın mensubu Devrim Demir’in yüzüne tokat atarak darp eden zanlının yakını polis tarafından gözaltına alındı.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.