1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 'İŞKENCE' İDDİALARININ YANKILARI SÜRÜYOR
'İŞKENCE' İDDİALARININ YANKILARI SÜRÜYOR

'İŞKENCE' İDDİALARININ YANKILARI SÜRÜYOR

Mağusa Polis Müdürlüğü’nde iki zanlıya “işkenceyle ifade imzalatılmak istendiği”’iddialarının yankıları sürüyor. İşkenceyle ilgili bu kez Avukat Serhan Bundak konuştu: “Okuma yazmaları yoktu döverek ifade alındı”

A+A-

Av. Serhan Bundak, Kunna kardeşlerin okuma yazma bilmediğini dolayısıyla polisin ‘düzemece’ bir ifade yazarak kardeşlere zorla imza attırdığını ileri sürerek, yargılanma sürecinde konuyu Mahkeme huzuruna getirip duruşma içinde ek duruşma yapılmasını talep edeceklerini söyledi.

Gazimağusa Polis Müdürü Ömer Tazeoğlu ise ‘sigara hırsızlığı’ meselesiyle ilgili olarak gerekli soruşturmanın devam ettiğini dolayısıyla yetkisi olmadığını belirterek, herhangi bir açıklama yapmayacağını dile getirdi. Tazeoğlu, şikayeti bulunan kişilerin savcılığa başvurabileceğini söyledi.

Merkezi Cezaevi Müdürü Salahi Hoca Ecevit ve Kunna kardeşlerin cezaevine geldikten sonra üç kez hastaneye götürülerek, kontrol edildiğini söyledi.Hoca, Kunna kardeşlerin poliste tutuklu iken cezaevine geldikten sonra kendilerine işkence yapıldığına dair herhangi talepte bulunmadıklarını aktardı.

YD

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.