1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İSMİM LEKELENDİ
İSMİM LEKELENDİ

İSMİM LEKELENDİ

İsmim lekelendi

A+A-

Sahte para operasyonu kapsamında adı geçen Emre Çetinkayalı, olayla yakından uzaktan bağlantısı olmadığını ifade etti

Hüseyin ÇİÇEK

İskele’de geçtiğimiz hafta yapılan ve 11 adet 200 TL’lik sahte banknotun ele geçirildiği operasyon kapsamında, basında ismi geçen Emre Çetinkayalı dün Diyalog muhabirine bir açıklama yaptı.

Çetinkayalı, konu olayla yakından uzaktan ilgisinin olmadığını söyledi. Polise olayla ilgili sadece ifade verdiğini ve hiçbir şekilde tutuklanmadığını anlatan Çetinkayalı, mesele ile ilgili tutuklanan 3 zanlıyı da yakından uzaktan tanımadığını, kendileri ile sadece işi icabı muhatap olduğunu, onun haricinde tek bir görüşmüşlüklerinin dahi olmadığını söyledi.

Paralar benim evimde basılmadı

Konu sahte banknotların da iddia edildiği gibi kendi evinde basılmadığını belirten Çetinkayalı, polis tarafından da aklandığını, ancak isminin çıkması nedeni ile çevresinden birçok kişinin gerek kendisini gerekse ailesini aradığını ifade etti.

Çetinkayalı, “bizim ailemizi gerek köyümüzde, gerekse çevre köylerde herkes bilir, bugüne kadar adli herhangi bir olayla yakından uzaktan alakamız olmadı, bu olayla da bir alakam kesinlikle bulunmamaktadır, bu şekilde ismimin lekelenmesini kabul etmem söz konusu değildir” şeklinde konuştu.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.