1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İSMİNİ ALDIĞI DAYISI DA AYNİ YAŞTA VEDA ETMİŞTİ..
İSMİNİ ALDIĞI DAYISI DA AYNİ YAŞTA VEDA ETMİŞTİ..

İSMİNİ ALDIĞI DAYISI DA AYNİ YAŞTA VEDA ETMİŞTİ..

Genç yaşta ölen dayısının ismini alan motosiklet sürücüsü Gürsel Özdurak,dayısı ile aynı yaşta feci bir kazada yaşamını yitirdi

A+A-

Ülkemizin kanayan yarası haline gelen trafik kazaları can almaya devam ederken, Girne’de dün meydana gelen motosiklet kazasında Özdurak ailesinin iki oğlundan biri olan 26 yaşındaki Gürsel Özdurak yaşamını yitirdi. Alsancak’ta yaşayan Özdurak ailesinin ocağına ateş düşüren kazaya bir aracın aniden sağa dönüş yapması ve Özdurak’ın önünü kesmesi sebep oldu. Özdurak’ın ölümüyle bu yıl trafik kazasında yaşamını yitirenlerin sayısı 43’e yükselirken, son 6 ayda meydana gelen ve ölümle sonuçlanan motosiklet kazalarına araçların ani çıkışları neden oldu.

DAYISININ ÖLDÜĞÜ YAŞTAYDI
Elde edilen bilgiye göre,Özdurak’ın annesi Sezgin Özdurak 26 yıl önce çok sevdiği kardeşi Gürsel Özdurak’ı kanser illetinden dolayı kaybetti. Kardeş acısı çeken anne, hatırasını yaşatmak için aynı tarihte doğan oğluna Gürsel adını verdi. Kardeşini 26 yaşında kaybeden Sezgin Özdurak, bu kez 26 yaşındaki oğlu Gürsel Özdurak’ı feci bir kazada kaybetti.

ANİDEN KARŞISINA ÇIKTI
Bir ocağa ateş düşüren ve Karaoğlanoğlu Bölgesi’nde saat 12.30 sıralarında meydana gelen kaza şöyle gerçekleşti. EE 182 plakalı aracıyla Güzelyurt istikametine doğru seyreden Ecevit Karahüseyin’in dikkatsiz bir şekilde sağa dönüş yaparak, Girne istikametine doğru seyreden Gürsel Özdurak yönetimindeki KT 397 plakalı motosikletin önünü kesti.

ARACIN ÜZERİNDEN SAVRULDU, BOYNU KIRILDI
Kafasında kaskı ile yolda seyreden Özdurak, aniden karşısına araç çıkınca fren yaptı ancak çarpışmaktan kurtulamadı. Çarpmanın etkisi ile Özdurak aracın üzerinde arka tarafa savruldu. Yere sert bir şekilde düşen Özdurak’ın kazada boynunun kırıldığı öğrenildi. Başına ve boynuna aldığı darbelerden dolayı ağır yaralanan Özdurak, olay yerine yaşamını yitirdi.

SONSUZLUĞA UĞURLANACAK
Kaza dolayısı ile Girne-Güzelyurt anayolu uzun süre trafiğe kapatıldı, polis kaza mahallinde uzun süren incelemeler yaptı. Gerekli incelemelerin ardından Özdurak’ın cesedi otopsisi yapılmak üzere hastaneye sevk edildi. Feci bir kazada yaşamını yitiren 26 yaşındaki Gürsel Özdurak, bugün öğlen ezanına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Alsancak Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

SÜRÜCÜ TUTUKLANDI
Kazaya sebebiyet veren Toyota marka cipin sürücüsü Ecevit Karahüseyin ise Girne Polis Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ecevit Karahüseyin’in bugün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

ARAÇLAR, MOTORLARA DİKKAT
Öte yandan Özdurak’ın ölümüyle bu yıl trafik kazasında yaşamını yitirenlerin sayısı 43’e yükselirken, son 6 ayda meydana gelen ve ölümle sonuçlanan motosiklet kazalarına araçların ani çıkışları neden oldu.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.