1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İSPANYOL KALECİDEN BEŞİKTAŞ'A AĞIR SÖZLER
İSPANYOL KALECİDEN BEŞİKTAŞ'A AĞIR SÖZLER

İSPANYOL KALECİDEN BEŞİKTAŞ'A AĞIR SÖZLER

İspanyol kaleciden Beşiktaş'a ağır sözler

A+A-

Transfer döneminin bitimine çok az bir süre kala Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı, ancak daha sonra transferinden vazgeçtiği İspanyol kaleci Victor Valdes, siyah beyazlı yönetime ağır sözler etti.

Beşiktaş ile anlaşmaya vardığını ve tüm şartları kabul ettiğini vurgulayan Valdes, "Deyim yerindeyse beni ortada bıraktılar" ifadesini kullanırken, sözlü olarak tüm maddelerde görüş birliği içinde olduğu bir anlaşmadan neden geri dönüldüğüne anlam veremediğini belirtti. İspanyol basınına açıklamalarda bulunan Victor Valdes, Beşiktaş'ı ciddiyetten uzak bir kulüp olarak niteledi. Siyah-beyazlı kulüp ile prensipte 3 yıllık sözleşme imzalayacaklarını da sözlerine ekleyen İspanyol kaleci, onlara verdiği söz gereği bir başka takım ile görüşmediğini, son dakikada gelen olumsuz haber ile zor durumda kaldığını ifade etti.

İspanyol basını ise Valdes'in, İstanbul'a hareket etmek için hazırlanan uçağın merdivenlerinden geri döndürüldüğünü yazdı. Victor Valdes'in Beşiktaş'ın daha önce anlaşmaya vardığı bazı maddelerde değişiklik yapmak istemesi üzerine sözleşmenin imzalanamadığına dikkat çekilirken, Beşiktaş yönetiminin Valdes'in transfer görüşmelerinde başka, imza sürecine gelirken başka tavır almasından son derece rahatsız olduğu ileri sürüldü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.