1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İSPANYOLLAR'DAN MÜTHİŞ İDDİA
İSPANYOLLAR'DAN MÜTHİŞ İDDİA

İSPANYOLLAR'DAN MÜTHİŞ İDDİA

Real'in yıldızı fener'e...

A+A-

Transferde hızlı bir dönem geçiren Fenerbahçe'nin, Real Madrid'in yıldızı Angel Di Maria için Arsenal ile yarıştığı iddia edildi

Tottenham'dan yıldız oyuncu Gareth Bale'i kadrosuna katmak için geri sayıma geçen Real Madrid'de takımdan ayrılacak isimlerin durumu da tartışılırken, Fenerbahçe ile ilgili flaş bir iddia geldi.

İspanya basınının önde gelen gazetelerinden AS'ın haberine göre, sarı-lacivertliler Arjantinli kanat oyuncusu Angel Di Maria için İspanyol kulübüne teklif yaptı. Real Madrid'in bu teklife sıcak baktığı belirtilirken, 26 yaşındaki oyuncunun ise Madrid'den ayrılmak istememesi nedeniyle teklif reddettiği öne sürüldü.

WENGER 30 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDI!
Öte yandan, sarı-lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi play-offundaki rakibi Arsenal'in de yetenekli oyuncu için devrede olduğu ve transfer dönemi boyunca istediği hamleleri gerçekleştiremeyen Arsene Wenger'in bu transfer için 30 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi.

Real Madrid'in 2010/11 sezonu başında 33 milyon euro bonservis bedeli ile kadroya kattığı Tangocu, geçtiğimiz sezon takımın önemli isimlerinden biri olurken, 52 mücadelede forma giydi ve 9 gol, 18 asistlik bir performans sergiledi.

Milliyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.