1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “İSPAT ET”
“İSPAT ET”

“İSPAT ET”

Işık’tan, Derya’ya çağrı;

A+A-

 

T.B.K. Gaziler Derneği Başkanı Işık’tan, Derya’ya çağrı;

Türk Barış Kuvvetleri Gaziler Derneği Başkanı Hacı Işık, CTP-BG milletvekili Doğuş Derya’nın bütçe görüşmeleri sırasında Cumhuriyet Meclisi’nde yaptığı konuşmayı, bugün saat 10.00’da Cumhuriyet Meclisi önünde protesto edeceğini duyurdu.

Cansu Örmeci’nin sunduğu Öğlen Ajansı programına konuk olan Hacı Işık, CTP Milletvekili Doğuş Derya’nın meclis kürsüsünde yaptığı konuşmayı eleştirdi.

“KENDİLERİNİ İSPAT ETMEYE ÇAĞIRIYORUZ”

CTP Milletvekili Doğuş Derya’nın meclis kürsüsünde yaptığı konuşmanın olmaması gerektiğini belirten Işık, bunun nedenlerini ise,“Türk askerine, yani ben ve Gazi arkadaşlarımı kast ediyorum. O gün ne bir tecavüz olayı oldu, ne duydum, ne yaptım, ne de gördüm. Eğer böyle bir şey varsa kendilerini ispat etmeye davet ediyoruz. Ardından bazı gazetelerdeki köşe yazıları bizi gerçekten çok üzdü” dedi. Hacı Işık şu ifadeleri kullandı; “Bizim amacımız ülkemize kargaşa yaratmak değil, amacımız bu yalan ve iftiraları örtbas etmesinler, unutulmasınlar diye halkımıza tekrar hatırlatmak.”

“ANGARYA İŞLERLE UĞRAŞIYORUZ”

Söz konusu iddiaların bir iftiradan ibaret olduğunu aktaran Işık, amaçlarının söz konusu iftiraları örtbas edilmeden halka hatırlatmak olduğunu söyledi. Ülke gündemini ve meclisi yanlış ve asılsız bir konu ile yormak yerine hayvancıların, tarımcıların sorunlarına yönelmesi gerektiğini belirten Işık şunları kaydetti; “Hayvancılarımız, tarımcılarımız kan ağlıyor. 15 bin portakal ürünümüz dalda kaldı. Çevre sorunlarımız var. Bunlarla ilgileneceklerine bunlara bir çare bulacaklarına maalesef bu gibi angarya işlerle uğraşıyoruz.”

“KKTC BEDELLER ÖDENEREK KURULDU”

KKTC’nin bedeller ödenerek kurulduğuna dikkati çeken Türk Barış Kuvvetleri Gaziler Derneği Genel Başkanı Hacı Işık, şöyle dedi:“Eğer biz bugün bir stüdyoda sohbetler yapabiliyorsak, o mübarek şehitlerimizin mücahitlerimizin sayesindedir. KKTC piyangodan çıkmadı. Bedeller ödenerek KKTC kuruldu. Bir acı kahvenin kırk yıl hatırı var, bunu hepimiz biliriz bu insanlar bize bir vatan verdiler.”

Star Kıbrıs

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.