1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İŞSİZ VE KİMSESİZ
İŞSİZ VE KİMSESİZ

İŞSİZ VE KİMSESİZ

İşsiz ve kimsesiz

A+A-

50 gram uyuşturucu ile yakalanan ve suçunu kabul eden Mehmet Ceylan cezaevine gönderildi

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da geçtiğimiz Cumartesi günü, Narkotik Şube ekipleri tarafından evinde yapılan operasyon sonucu 49 gram 894 miligram uyuşturucu madde ile yakalanan Mehmet Ceylan, hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlanmasına müteakip dün teminat maksatlı mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Nurettin Enginer, zanlı aleyhinde 3 Eylül 2016 tariihnde başlatılan kanunsuz sentetik cannabinoid ithal, verme ve tasarruf meselesi ile ilgili tahkikatın tamamlandığını söyledi. Zanlının TC vatandaşı ve işsiz bir kimse olduğunu belirten Enginer, uyuşturucu maddeyi yasal olmayan yollardan Güney Kıbrıs’tan KKTC’ye ithal eden zanlının, serbest kalması halinde yargılanmaktan kaçmasının kuvvetle ihtimal olduğunu öne sürerek hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, serbest kalması halinde davalarından kaçma ihtimali olduğu yönünde bulguda bulunarak zanlının  davaları görüşülünceye kadar ve her halükarda 2 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’nde muhafaza edilmesine emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.