1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İSTANBUL'DA PATLAMA
İSTANBUL'DA PATLAMA

İSTANBUL'DA PATLAMA

İstanbul'da patlama

A+A-

İstanbul'da polise bombalı saldırı... Beyazıt'ta Vezneciler otobüs durağı yakınlarında Çevik Kuvvet otobüsü geçerken büyük bir patlama meydana geldi. Yaralılar var. Görgü tanıkları polis aracı geçerken park halindeki bir otomobilin patlatıldığını iddia etti. Saldırı sonrası bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Patlamanın yaşandığı yer Beyazıt Karakolu ile Vezneciler otobüs durağında arasında bir nokta. Olayın Çevik Kuvvet'in nöbet değişimi sırasında yaşandığı yönünde bilgiler var.

İstanbul'da bu sabah Beyazıt Karakolu ile Vezneciler otobüs durağı arasında Çevik Kuvvet otobüsüne yönelik bombalı saldırı düzenlendi. Şiddetli patlama sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Saldırıda yaralananlar var.

İlk bulgular patlamanın terör saldırısı olduğu yönünde. Çevik Kuvvet aracının geçişi sırasında park halindeki bir otomobilin patlatıldığı yönünde iddialar var.

Bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı.

NÖBET DEĞİŞİMİ SIRASINDA

Patlamanın Çevik Kuvvet'in nöbet değişimi sırasında yaşandığı belirtiliyor.

İKİNCİ PATLAMA SESİ DOĞALGAZDAN

İstanbul'da ilk patlamadan bir süre sonra bir patlama sesi daha duyuldu ancak bu patlamanın doğalgazdan kaynaklandığı iddia ediliyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.