1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İşte Benim Stilim all star kim elendi?
İşte Benim Stilim all star kim elendi?

İşte Benim Stilim all star kim elendi?

Zengin gelini eleyin diye diretti... 10 bin liralık para ödülü kazandı? Kim elendi?

A+A-

İşte Benim Stilim All Star'da bu hafta kim elendi sorusu yanıtlandı. 6 Kasım İşte Benim Stilim eleme gecesinde Ezgi Baylar gitmek için diretti peki sonuç ne oldu?

İşte Benim Stilim All Star 6 Kasım eleme gecesi TV8 ekranlarında saat 22.00'da başladı ve kim elendi sorusunun yanıtını verdi. Bu hafta İşte Benim Stilim All Star yarışmasında Ezgi Baylar ve Ezgi Ünal eleme adayı oldu. Elenmek için iki haftadır direten zengin gelini Ezgi Baylar sonunda muradına erdi.

İşte Benim Stilim All Star gala gecesinde bu hafta konsept Maskeli Parti oldu. Yarışmacılar birbirinden ilginç ve sıradışı maskelerle stüdyoyu renklendirdiler. Gecenin kavgası Ayşegül Doğan ile Özden Cerrahoğlu arasında patladı. Kavga Özden'in ağlayarak geri çekilmesi ile noktalandı.

İşte Benim Stilim All Star 6 Kasım eleme gecesinde hafta içinde en düşük oyu alan Ezgi Baylar, Ezgi Ünal ve Sinem Umaş eleme adayı oldular. İşte Benim Stilim yarışmacıları önce eleme adaylarını 2'ye indirdi ve Sinem Umaş'ı eleme potasından aldı.

İşte Benim Stilim All Star gala gecesinin sonunda elenmek isteyen Ezgi Baylar ile Ezgi Ünal jürinin karşısına çıktı. Yarışmacılar elenmek istemesine rağmen hayli iddialı bir kıyafetle gelen Ezgi Baylar'a yüklendi. Peki jüri ne dedi? İşte oylama sonuçları;

Nur Yerlitaş Ezgi Baylar elensin dedi.

İvana Sert de 'zorla birşey olmaz' diyerek Ezgi Baylar ismini verdi.

Kemal Doğulu 'Ben duygusal davranmayacağım' diyerek Ezgi Baylar'ın adını verdi.
Uğurkan Erez'in kararı da Ezgi Baylar'dan yana olunca iki haftadır elenmek için direten Ezgi Baylar muradına erdi. Ezgi Baylar'ın elenmek için ortaya sürdüğü gerekçeler ise hayli kafa karıştırıcı oldu.

İŞTE BENİM STİLİM BİRİNCİSİ KİM OLDU?
İşte Benim Stilim All Star'daki maskeli parti konseptinde haftanın birincisi de belli oldu. 10 bin liralık para ödülü kazanan kişi Emel Özkızıltaş seçildi.

EZGİ BAYLAR GERÇEKTE NEDEN ELENMEK İSTEDİ?

Ezgi Baylar geçen hafta 'en kötülerden' biri olup elemeye kalınca jürinin önüne 'beni eleyin gitmek istiyorum' diyerek çıkmıştı. Buna rağmen elenmeyen Ezgi Baylar bu kez 'eşinin rahatsız olduğunu' söyleyerek jüriden elemelerini istedi. Ezgi Baylar çelişkili beyanlarıyla İşte Benim Stilim'den ayrılmak istemesinin gerçek sebebi konusunda kafaları karıştırdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.