1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İşte Benim Stilim All Star'da elenen isim kim oldu?
İşte Benim Stilim All Star'da elenen isim kim oldu?

İşte Benim Stilim All Star'da elenen isim kim oldu?

İşte Benim Stilim All Star'da elenen isim kim oldu?

A+A-

TV8 ekranlarının fenomen yarışması İşte Benim Stilim All Star dün akşam yayına giren son bölümde bu haftaki elenen isim açıklandı. İşte Benim Stilim All Star 19 Eylül 2015 eleme gecesi saat 20.00'da kim elendi sorusunun yanıtını verdi. İşte Benim Stilim All Star'da jüri üyelerinden en az oyu alan Tuğçe Ergişi yarışmaya veda etti...

Ekranların sevilen Yarışma programı İşte Benim Stilim'de dün akşam konsep danstı. Performanslarını en iyi şekilde sergileyen yarışmacılardan en dikkat çekeni ise Emel Özkızıltaş'ın oldu. İşte Benim Stilim'in eleme gecesinden detaylar....

İşte Benim Stilim All star eleme gecesinde kim elendi belli oldu. İşte Benim Stilim 19 Eylül eleme gecesinde All Star'a veda eden isim Tuğçe Ergişi oldu.

 

İşte Benim Stilim All Star 'da bu hafta üzgün surat alan 5 isim cuma elemesine çıkmıştı. İşte Benim Stilim jürisi 5 isimden eleme gecesine çıkacak 2 ismi belirlenmişti. Eleme için jürinin karşısına Tuğçe Ergişi ve Nazlı Hamarat eleme gecesine kalmıştı.

İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde bu gece Nazlı Hamarat ve Tuğçe Ergişi eleme adayı olmuştu.

fft16_mf6081582.jpeg

TUĞÇE ERGİŞİ KİMDİR?

1989 İstanbul doğumludur. Renkli giysiler giymeyi çok seviyormuş özellikle pembe renkli olanları. Kıyafetlere aşırı düşkünlüğü varmış. Hayali genç yaşta anne olmak ve mutlu mesut bir yuva kurmakmış.

Tiyatro ve Oyunculuk bölümü mezunu olan yarışmacı, Mehmet Ali Erbil'in sunduğu "Şaşırtmali" yarışmasında hosteslik ve "Açıl Susam Açıl" yarışmasında sunuculuk yapmıştır. Ayrıca bazı markaların ürün tanıtımında modellik yapmıştır.

Tuğçe Ergişi 1 metre 76 santim boyunda ve 48 kilodur. Göz rengi ela ve saç rengi kahverengidir.

10 BİN LİRALIK ÖDÜL EMEL ÖZKIZILTAŞ'A GİTTİ
Eleme gecesinde en yüksek puanı alan Emel Özkızıltaş haftanın 10 bin liralık ödülünün de sahibi oldu.

EZGİ ÜNAL İLE MELİSA DOĞAN TARTIŞMASI
İşte Benim Stilim All Star 19 Eylül günü yayınlanan 18. bölüm dans konseptli eleme gecesinde Ezgi Ünal ve Ayşegül Melisa Doğan arasında tartışma yaşandı.

JÜRİ NİHAN'LA ÖYLE BİR DALGA GEÇTİ Kİ...
Kemal Doğulu, Nihal'in dansıyla; Nur Yerlitaş ise ayaklarıyla dalga geçti. Çiğdem Çelik ve Nihal Candan arasında ilginç bir polemik ise geceye damga vurdu.

ÖZDEN DANS EDEMEYİNCE...
İşte Benim Stilim All Star 19 Eylül günü yayınlanan 18. bölüm dans konseptli eleme gecesinde dans etmeyi beceremeyen Özden Cerrahoğlu gülme krizine girdi ancak diğer yarışmacılar kendisini şımarıklıkla suçladı.

AYŞENUR BALCI KRİZİ

İşte Benim Stilim All Star yarışmasında haftanın olayı yine Ayşenur Balcı oldu. Üzgün surat aldığında buna tepki gösteren ve jürinin kararının perde arkasında farklı şeyler olduğunu ima eden Ayşenur Balcı cuma günü de Kemal Doğulu ile kapıştı.

Ayşşenur Balcı , Kemal Doğulu'nun yaptığı eleştiriye "Ben burda işlerin farklı yürüdüğünü düşünüyorum" diyerek imalar dolu bir yanıt verdi. Kavgası sürdüren Ayşenur Balcı , Kemal Doğulu'ya şok ithamlarda bulundu ve şunları söyledi;

-"Sürekli benim üzerime geliyorsunuz. Eski Ayşenur'u isteyen sizdiniz onu da istemiyorsunuz. Yaratıcılık anlayışınıza ne oldu. Bir tek siz bana karşı böylesiniz. Bana antipatik davranıyorsunuz. Buraya gelince benim modumu düşürmek için elenizden geleni yapıyorsunuz. Neden benim ağlamam gözünüze battı. "

Kemal Doğulu , Ayşenur Balcı'nın şok ithamlarına 'Benim seninle kişisel problemim yok. Ben iyi yapınca oluyorda kötü yapınca niye bana kişisel problem var diyorsun" diyerek tepki gösterdi. Kemal Doğulu 'Ben senin oyununa gelmeyeceğim. Trajedi yaratmaya çalışıyorsun" dedi.

Ayşenur Balcı bu sözlere rağmen susmadı ve tepkili çıkışına devam etti.

İŞTE BENİM STİLİM 'DE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?
İşte Benim Stilim All Star yarışmasında geçen hafta Gizem Güler elenmişti. İlk hafta Maria Surina İşte Benim Stilim All Star yarışmasına veda eden isim olmuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.