1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İşte Benim Stilim'de Beklenmedik Eleme!
İşte Benim Stilim'de Beklenmedik Eleme!

İşte Benim Stilim'de Beklenmedik Eleme!

O güçlü isim yarışmadan elendi!

A+A-

İşte Benim Stilim'de kim elendi?

Cuma akşamının vazgeçilmezi haline gelen programı İşte Benim Stilim'de yine heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı. İşte Benim Stilim'de bu hafta Özden Cerrahoğlu ve Çiğdem Çelik jürinin önüne çıktı.

20 Mart 2015 eleme gecesinde İşte Benim Stilim 'de kim elendi sorusunun yanıtı cevap buldu. İşte Benim Stilim'de bu hafta Özden Cerrahoğlu ve Çiğdem Çelik jürinin önüne çıktı

Konuk jüri üyesi Ozan Doğulu oldu. Eleme gecesi performansında 'ünlü bir ismi' canlandıran yarışmacıların büyük kısmı iyi puanlar aldı. Uğurkan Erez 'in oyuyla birlikte bu hafta İşte Benim Stilim 'de elenen Özden Cerrahoğlu oldu. İlginç olan ise Özden Cerrahoğlu 'nun sürekli elemek için uğraştığı ve hakarete varan sözlerle ezdiği Çiğdem Çelik karşısında elenmiş olması oldu.


ÖZDEN CERRAHOĞLU 'NA ŞOK : 'SANA 4 VEREN ELİM KIRILSAYDI

İşte Benim Stilimin final gününde yarışmacılardan Özden Cerrahoğlu hakkında Nur Yerlitaş 'ın 'Sana nasıl 4 verdim ellerim kırılsın' dediği Özden Cerrahoğlu bir de ters ışık kurbanı oldu. Gala öncesi yayınlanan son performans gününde Özden Cerrahoğlu siyah bir elbiseyle çıktı.

Özden Cerrahoğlu ters ışık kurbanı oldu. Siyah elbisesiyle sahneye çıktı ancak uzun süre stüdyo ışıklarından dolayı iç çamaşırının gözüktüğünü fark etmedi. Uzun süre bu şekilde ekrana gelen Özden; Zeynep sahnedeyken durumunun farkında olmadan halay çekmeye kalktı.

İŞTE BENİM JÜRİSİ OYLAMA SONUCU

Ozan Doğulu 'Çiğdem Çelik' gitsin dedi.
Nur Yerlitaş 'Özden Cerrahoğlu' elensin dedi.
Kemal Doğulu 'Çiğdem Çelik ' dedi.
Uğurkan Erez sonucu belirledi. Uğurkan Erez 'matematik konuşacak' diyerek bugüne kadar yaptığı oyunları hatırlattı ve Özden Cerrahoğlu elensin dedi.

İŞTE BENİM STİLİM 'DE KİM TAÇ GİYDİ KORUMA ALTINDAKİ İSİMLER

İşte Benim Stilim yarışmasına elendikten sonra geri dönen Viyana doğumlu Gülay Hançer jüriden yine tam not alarak haftayı tamamladı. Gülay Hançer ve Emel Özkızıltaş koruma altına alındılar ve taç giydiler.

ÖZDEN CERRAHOĞLU TERS IŞIK KURBANI OLDU

İşte Benim Stilimin final gününde yarışmacılardan Özden Cerrahoğlu ters ışık kurbanı oldu. Özden Cerrahoğlu siyah elbisesiyle sahneye çıktı ancak uzun süre stüdyo ışıklarından dolayı iç çamaşırının gözüktüğünü fark etmedi. Uzun süre bu şekilde ekrana gelen Özden; Zeynep sahnedeyken durumunun farkında olmadan halay çekmeye kalktı.

ÇİĞDEM ÇELİK SAHNEYE ÇIKTI ORTALIK KARIŞTI

İşte Benim Stilim yarışmacılarının sert eleştirilerinin hedefindeki isim Çiğdem Çelik bugün de ağır saldırı altında kaldı. Çiğdem Çelik 'e saldırıyı yine Özden Cerrahoğlu başlattı. Kankası Nihal Candan ve Nazlı Hamarat da arkadan geldi.

İŞTE BENİM STİLİMDE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim yarışmasının en popüler isimlerinden Maria Surina geçen hafta sürpriz bir şekilde elendi. Maria Surina ve Çiğdem Çelik jürinin önüne çıkan isimler olmuştu. Maria kalır denirken elenen isim o olunca herkes şaşırmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.