1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İşte Benim Stilim'de Kim Elendi?
İşte Benim Stilim'de Kim Elendi?

İşte Benim Stilim'de Kim Elendi?

Yarışmaya o isim veda etti...

A+A-

İşte Benim Stilim eleme gecesi yine milyonları ekranlara kilitledi. Yapılan elemede İşte Benim Stilim hayallerine veda eden kim oldu? Kimler İşte Benim Stilim’den elenmek için oylamaya çıktı? Yapılan oylamada Elçin Kayadibi neden elendi?

İşte Benim Stilim klasik haline gelen eleme gecesi, dün gece yapıldı. Yapılan eleme gecesine konuk olan Mahmut Tuncer, sempatik tavırları ile geceye renk katarken, geceden şarkı ve türküler eksik olmadı. Oynadığı reklam filmindeki baba karakteri ile geceye katılan ve esprileri de izleyenleri kahkahalara boğan Mahmut Tuncer, çıkardığı son şarkıları da sevenleri ile paylaştı. Özellikle gecede, Mahmut Tuncer’in sanat alanına giriş yaptığı ilk şarkıyı söylemesi ile birlikte, gecede özel anlar da yaşandı.

Şarkıların yanında, Mahmut Tuncer’in Nur Yerlitaş ile olan diyalogları da izleyenleri güldürdü. Gece her ne kadar böylece eğlenceli bir şekilde başlasa da eleme sonrasında bir yarışmacının yarışmaya veda etmesi ile birlikte, stüdyoda duygusal anlar yaşandı.

Her hafta yarışma için seçilen konsept, bu haftaki eleme gecesinde eski yıllara dönüş oldu. Bir zamanlar, 60,70,80 ve 90’lı yılların tercih edildi. Pek çok yarışmacı, tercih ettiği abartılı kıyafetler nedeniyle jüriden eleştiri alırken yarışmada, yarışmacılar arasındaki gerilimyine ekran başındakilere heyecanlı anlar yaşattı.

İşte Benim Stilim’de bir eleme gecesi daha geride bırakılırken, jüri koltuğunda oturan Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez modaya dair pek çok ipucunu ve özel kombinleri izleyenler ile paylaşarak moda konusunda paylaşımlarda bulundu.

Eleme gecesi sonrasında, en az yıldızı alarak otomatik olarak eleme için oylamaya çıkan isim Elçinolurken, yarışmacılar arasında da oylama yapıldı. Hangi ismin elemeye çıkması için yapılan oylamada en çok oy Tümay’a verildi. Böylece oylamaya çıkan iki isim Tümay ve Elçin şeklinde oldu.

Jüri tarafından verilen oylar sonucunda daha fazla oyu alan isim Elçin Kayadibi olurken, Tümay yarışmada kalmaya hak kazandı. Böylece Elçin Kayadibi yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. Kararın açıklanması ile birlikte stüdyoda göz yaşları tutulamazken, yeni haftaya yeni umutlarla başlanması için bir günlük ara verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.