1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İşte Benim Stilim'de kimler elendi?
İşte Benim Stilim'de kimler elendi?

İşte Benim Stilim'de kimler elendi?

İki eleme birden...

A+A-

İşte Benim Stilim yarı finalde kimler elendi? Dün akşam Tv8 ekranında İşte Benim Stilim yarı final heyecanı yaşandı. Yarışma sonunda iki isme veda edildi. Arkadaşlarının oyları ve jürinin oyları ile İşte Benim Stilim'de elenen isimler...

İşte Benim Stilim Eleme Gecesi’nde; İvana Sert sergilediği “Makeup Backstage Pop Dans” dansıyla geceye renk kattı...
 
TV8’de yayınlanan İşte Benim Stilim’de bu hafta ilginç bir eleme heyecanı vardı. Bu hafta yarışmaya iki isim veda edecekti. Gecenin sonunda yarışmaya ve 100 bin liralık ödüle veda eden iki isim belli oldu.
 
İLK VEDA EDEN İSİM
 
İşte Benim Stilim 27 Mart elemesinde Nihal Candan en kötü performansı sergileyince kendini jürinin önünde buldu. Yarışmacılar ise Nazlı Hamarat ismini verdi. Nihal Candan ve Nazla Hamarat arasındaki eleme oylamasında jüride bir kişi hariç herkes Nihal Candan elensin dedi. 
 
Yarı final yapan İşte Benim Stilim'de elenen birinci isim Nihal Candan 'ın aldığı oylar.
 
Yılmaz Morgül Nihal Candan elensin dedi. 
Nur Yerlitaş Nihal Candan elensin diyerek oy verdi. 
İvana Sert Nihal Candan elensin tercihini yaptı.
Kemal Doğulu da Nihal Candan adını verdi. 
Uğurkan Erez Nazlı Hamarat dedi ancak oyu sonucu değiştirmediği için Nihal Candan elendi. 
 
İŞTE BENİM STİLİMDE ELENEN İKİNCİ İSİM
 
İşte Benim Stilim 'de ikinci oylamada jüri nabızları hızlandırmak için kararı son üyesi Uğurkan Erez'e bıraktı. Nur Yerlitaş ve İvana Sert elenmesi için Nazlı Hamarat 'ın adını , Kemal Doğulu, Yılmaz Morgül ve Uğurkan Erez ise Gülay Hançer'in ismini verdi. İkinci elemede Gülay Hançer giderken esnafa borc takan Nazlı Hamarat birinciliğin adaylarından oldu. 
 
NAZLI HAMARAT'IN SKANDALLARI BİTMİYOR
 
İşte Benim Stilim yarışması 'tarz' olmayan yarışmacılarla finale giderken Nazlı Hamarat taktığı borçlarla skandal yarattı. Zengin olduğu iddiasındaki Nazlı Hamarat 'ın satın aldığı 5 bin lira değerindeki kıyafetin parasını ödememesi alacaklıları kapıya dizdi. Kıyafet için sadece 1000 lira kapora veren Nazlı Hamarat geriye kalan parayı ödemiyor. 
 
 
Yılmaz Morgül, programa yorumları ile renk katarken, seslendirdiği şarkıları ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. 7 yarışmacı eleme gecesinde elenmemek için mücadele ederken, giysileriyle sürprizler yaptı.  Gecenin konsepti ise “Sahne Senin”. Sahne kıyafeti ile ekrana gelecek olan yarışmacılar jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyasıya yarışacak, birbirinden renkli görüntüler ve eğlenceli dakikalar yaşandı.
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.