1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İşte Benim Stilim'den O Yarşmacı Hayallerine Veda Etti!
İşte Benim Stilim'den O Yarşmacı Hayallerine Veda Etti!

İşte Benim Stilim'den O Yarşmacı Hayallerine Veda Etti!

İşte Benim Stilim eleme gecesi yapıldı.

A+A-

İşte Benim Stilim eleme gecesi yapıldı. Eleme gecesinde İşte Benim Stilim yarışmasından kim elendi, hangi isimler İşte Benim Stilim’den elenmesi için aday gösterildi?

TV 8 ekranlarında haftanın 5 günü yayınlanan ve hafta içerisindeki performanslar doğrultusunda Cuma günü gecesine eleme gecesi yapılan İşte Benim Stilim 3. Sezonu ile devam ediyor. Yeni yarışmacıları ile birlikte, yine iddialı bir şekilde yeni sezonun başlangıcını yapan İşte Benim Stilim’de dün gece yapılan eleme gecesi ile birlikte, bir yarışmacı daha hayallerine veda etti.

Her eleme gecesinde belirlenen gecenin konseptinde, dün gecenin konsepti olarak yaza merhaba partisi olarak belirlendi. Tüm yarışmacıların yaza merhaba partisine uygun olarak konsept belirlediği gecede, en başarısız olan isimler eleme stresini yaşadı.

Zaman zaman üzgün anların da yaşandığı geceye, şarkıları ile damga vuran isim Linet oldu. Her eleme gecesinde ünlü bir ismin konuk edilirken, dün gecenin konuğu olan Linet, mükemmel performans ve dansları ile birlikte izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Eleme gecesinin yıldızı ise yine her zaman ki gibi Ivana Sert oldu. Eleme gecesinin başlangıcında yaptığı özel Show ile herkesi büyülemeyi başaran Ivana Sert, hem giyimi hem de dans gösterisi ile 

Geceye damga vuran diğer bir durum ise Sima Şerafettinova'nın yaşadığı talihsiz anlar oldu. Performansı sırasında giydiği elbisenin azizliğine uğrayan ve düşen Sima Şerafettinova bir an herkeste korku yaşattı.

Eleme gecesinde çok özel anlar da yaşandı. Linet’in duygusal parçalarında Kemal Doğulu ile Ivana Sert’in dans etmesi stüdyoda büyük alkış alırken, ikilinin dansını herkes izledi.

13 yarışmacı ile devam eden İşte Benim Stilim’in eleme anlarına ise duygusal anlar damga vurdu. Elenmesi için en düşük oyu alan kişi ile yarışmacıların ortak önerdiği isim elenme korkusu yaşarken, kimin eleneceğine her zaman olduğu gibi yine jüri karar verdi.

Sinem ile Büşra arasında Jürinin çok zorlandığı eleme kararında, verilen karar sonrasında elenen isim Büşra Sİral oldu. Büşra Siral böylece yarışmadaki hayallerine de veda etmek zorunda kaldı. Geceki performansı ile de olumsuz yorum almıştı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.