1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İşte Benim Stilim'in Birincisi O OLdu!
İşte Benim Stilim'in Birincisi O OLdu!

İşte Benim Stilim'in Birincisi O OLdu!

İşte En Stil Kadın...

A+A-

İşte Benim Stilim büyük finali ile dün akşam ekranlara gelirken sezonun birincisi belli oldu.

İşte Benim Stilim büyük finali ile dün akşam ekranlara gelirken sezonun birincisi belli oldu. İşte Benim Stilim’de büyük finale kalan 4 yarışmacı (Çiğdem Çelik, Nazlı Hamarat, Zeynep Öztürk ve Emel Özkızıltaş) arasında bir kişi 100 bin liralık ödülün sahibi olacaktı. Uzun bir maratonun ardından tüm yarışmacıları geride bırakan o isim, İşte Benim Stilim’in kazananı oldu.

sdssssss.jpg

İşte Benim Stilim 1. sezon birincileri Aycan – Nurcan Şencan kardeşler, taç devir teslim töreni için programa katıldı. Nurella, “Aycan çok alaturkasın” diyince salonu kahkahalar bastı. İşte Benim Stilim yarışmasının sunucusu Öykü Serter, Kemal Doğulu’yu bu sezonun birincisine takmak için sahneye davet etti. 12 haftalık mücadeleden sonra İşte Benim Stilim birincisi Emel Özkızıltaş oldu. İşte Benim Stilim büyük final sıralaması şu şekilde oldu;

4. Çiğdem Çelik
3. Nazlı Hamarat
2. Zeynep Öztürk
1. Emel Özkızıltaş

sedsdsd.jpg

Final gecesinde birinciliğe ve hayallerine kavuşan isim belli oldu. “İşte Benim Stilim Büyük Final” Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter’le 3 Nisan Cuma akşamı saat 20.00′de TV8 ekranlarına son kez geldi ve gelecek sezonun İşte Benim Stilim’de yarışacak yarışmacılar tanıtıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.