1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İşte Benim Stilimin İddialı İsmi Elendi!
İşte Benim Stilimin İddialı İsmi Elendi!

İşte Benim Stilimin İddialı İsmi Elendi!

Süpriz bir isim yarışmaya veda etti...

A+A-

‘İşte Benim Stilim’de 13 Mart akşamı eleme heyecanı yaşandı. TV8’de ekranlara gelen yarışmaya bu hafta veda eden isim ise sürpriz bir yarışmacı oldu. Konuk jüri üyesi olarak Burcu Esmersoy’un yer aldığı yarışmada işte elenen isim…

TV8’in ilgiyle izlenen yarışma programı ‘İşte Benim Stilim’de 13 Mart Cuma akşamı yine bir eleme gecesi yaşandı. Jüri üyeliğini İvana Sert, Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez’in yaptığı eleme gecesinin konuk jüri üyesi Burcu Esmersoy olurken, İsmail YK da programa şarkılarıyla renk kattı. Her hafta farklı bir konseptin yer aldığı yarışmanın bu haftaki konsepti ‘dans’ oldu.

‘Dans’ konseptli yarışmada en yüksek puani İlbilge aldı. İşte Benim Stilim’in en büyük sürprizi ise programın ilk sezon yarışmacılarından olan Nur Bozar’ın nişanlısı ile birlikte düğün davetiyesi getirmesiydi. Eleme gecesinde taçlarıyla korunan yarışmacılar, Gülay Hançer ve Nihal Candan olurken jüriden en düşük puanı alan isim Maria Surina oldu.

İŞTE BENİM STİLİM’DE KİM ELENDİ?

Jüriden en düşük puanı alan Maria Surina olurken, yarışmacılar Çiğdem Çelik’in ismini önerdiler. İki isim arasında yaşanan oylamada elenen isim Maria Surina oldu. Maria Surina’nın yarışmaya veda etmesine neden olan oylama ise şu şekilde gerçekleşti:

Burcu Esmersoy: Maria
Nur Yerlitaş: Çiğdem
Kemal Doğulu: Maria
Uğurkan Erez: Çiğdem

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.