1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İşte diziden ayrılma sebebi
İşte diziden ayrılma sebebi

İşte diziden ayrılma sebebi

İşte diziden ayrılma sebebi

A+A-

Paramparça dizisinde Erkan Petekkaya ile rol arkadaşı Şükran Ovalı'nın anlaşamadığı ve senaryonun değiştirilerek Ovalı'nın diziden ayrılacağı iddia edilmişti.
 
Yapımcı şirket çıkan haberler üzerine yazılı açıklamada bulundu.
 
İşte o açıklama
 

Son günlerde çeşitli yayın organlarında ‘Paramparça’ dizimizin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya ve rol arkadaşı Şükran Ovalı'nın ‘Paramparça’ dizisinde bazı anlaşmazlıklar yaşadıkları yönünde çıkan haberlerin hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığını birinci ağızdan sizlere iletmek isteriz.
 
Birlikte çalışmaktan çok keyif aldığımız ve dizimize büyük katkı sağlayan Şükran Ovalı’nın canlandırdığı ‘Ayşe’ karakteri planlandığı şekilde, anlaşmamız neticesinde ilerlemektedir. Yurt içinde ve yurt dışında, uzun sezonlar yayını devam eden dizilerde, hikayenin sürekliliğini sağlayabilmek için kimi oyuncularla sezonluk anlaşmalar yapılabilmektedir.
Kendisiyle çok severek birlikte çalışmamıza rağmen Şükran Ovalı’nın canlandırdığı ‘Ayşe’ karakteri de, hikayenin gidişatına bağlı olarak, sezon başında yaptığımız anlaşmaya göre, sezon sonunda diziye veda edecektir.
 
Çok önceden planlanmış bu durumu başka sebeplere bağlamak isteyenlere itibar etmemenizi rica ederiz.
 
Bu kısa ve önemli bilgiyi sizlerle paylaşırken, iki sezondur severek izlediğiniz ‘Paramparça’nın önümüzdeki sezon da yeni sürprizlerle ekranda olacağını müjdeleriz.
 
Saygılarımızla
Endemol Shine Türkiye

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.