1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İŞTE GALATASARAY'IN KUPADAKİ RAKİBİ
İŞTE GALATASARAY'IN KUPADAKİ RAKİBİ

İŞTE GALATASARAY'IN KUPADAKİ RAKİBİ

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur eşleşmeleri belli oldu

A+A-

"Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor" sloganı ile bu yıl 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi ve 5. tur eşleşmeleri belli oldu. Kura çekimi sonunda Galatasaray, Balıkesirspor ile eşleşti.

Galatasaray, Akhisar Belediyespor, Bursaspor, Eskişehirspor, Kayserispor, Medical Park Antalyaspor, Sanica Boru Elazığspor ve Sivasspor'un seri başı olarak katıldığı kura çekimi sonunda eşleşmeler şu şekilde oluştu;

- Galatasaray-Balıkesirspor
- Tokatspor-Kayserispor
- Bucaspor-Medical Park Antalyaspor
- Eskişehirspor-Fethiyespor
- Kardemir Karabükspor-Sanica Boru Elazığspor
- Bursaspor-İnegölspor
- Sivasspor - Nazilli Belediyespor
- Kayseri Erciyesspor - Akhisar Belediyespor

GALATASARAY'IN RAKİBİ BALIKESİRSPOR

Kupa'nın 4. turunda sürpriz bir sonuca imza atarak 3-1'lik galibiyetle Trabzonspor'u kupa dışına iten PTT 1. Lig ekibi Balıkesirspor kurada Galatasaray'ın rakibi oldu. Karşılaşma İstanbul'da Türk Telekom Arena'da oynanacak.

Bir başka büyük sürprize imza atan ve İstanbul'da Fenerbahçe'yi yenerek kupada 5. tura çıkan Fethiyespor ise Eskişehirspor ile eşleşti.

Beşiktaş'ı yenerek kupadaki sürprizlere bir yenisini ekleyen İzmir temsilcisi Bucaspor ise Medical Park Antalyaspor ile eşleşti. 


KUPA STATÜSÜ
Kura çekiminde belirlenecek eşlemeler sonucunda müsabakalar, tek maç eleme usulüne göre 17, 18 ve 19 Aralık tarihlerinde oynanacak ve 8 takım grup aşamasına yükselecek.

Ziraat Türkiye Kupası Grup Müsabakaları, 4 takımın seri başı olarak dağıtılacağı kura çekimi ile belirlenmiş 2 grupta 4'er takımla çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Eşleşmeler seri başı sistemine göre belirlenecek ve seri başı 4 takım kura çekimi ile gruplara eşit olarak dağıtılacak. Diğer 4 takım da yine kura ile eşit olarak gruplara ayrılacak.

Oynanan müsabakaların ardından gruplarında ilk iki sırayı alan 4 takım ise, çapraz eşleşme yöntemi ile yarı finalde mücadele edecek. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmaların ardından kazanan iki takım Ziraat Türkiye Kupası Final mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

HÜRRİYET

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.