1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İŞTE İŞÇİYE VERİLEN DEĞER !
İŞTE İŞÇİYE VERİLEN DEĞER !

İŞTE İŞÇİYE VERİLEN DEĞER !

Kaza "geliyorum" diyor

A+A-

Bu şekilde taşıma tepki yarattı, Dikmen Belediyesi işçilerinin kamyonetle tehlikeli bir şekilde taşınması tepkiye neden oldu. Vatandaşlar” işçiye verilen değer bu mu?” diye sordu.   Ülkemizde meydana gelen trafik kazalarının…

Haluk Doğandor

Bu şekilde taşıma tepki yarattı,
Dikmen Belediyesi işçilerinin kamyonetle tehlikeli bir şekilde taşınması tepkiye neden oldu. Vatandaşlar” işçiye verilen değer bu mu?” diye sordu.

guvenlik-bu-225x300.jpg

Ülkemizde meydana gelen trafik kazalarının dünya ortalamasında en üst sıralarda olmasının nedenleri yaşanan uygulamalarla ortaya çıktı. Dikmen Belediyesi’ne ait üstü açık kamyonetle taşınan işçilerin güvenliğinin tehlikede olması buna en büyük örnek teşkil etti.
Dikmen Belediyesi işçileri geçtiğimiz günlerde Girne-Lefkoşa Anayolu üzerinde, üstü açık bir kamyonetle taşınırken fotoğraflandı. Kamyonetin arka kısmında oturan işçinin tek güvenliği ise, kamyonet kasasını arkadan tutan elleri oldu.
Anayolda seyreden vatandaşların Kıbrıs Medyatör’e yaptığı şikayette, bir belediyenin güvenliği en üst düzeyde tutması gerekirken işçilerini bu şekilde tehlikeli bir ortamda taşıması tepki yarattı. Umarız ki, Dikmen Belediye Başkanı, bu haberin ardından daha titiz davranır ve işçilerin hayatını tehlikeye atacak ortamlardan kaçınır ve güvenliği en üst düzeyde tutar.

Kıbrıs medyatör

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.