1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. İŞTE KADINLARIN HOŞLANDIĞI ERKEK...
İŞTE KADINLARIN HOŞLANDIĞI ERKEK...

İŞTE KADINLARIN HOŞLANDIĞI ERKEK...

İŞTE KADINLARIN HOŞLANDIĞI ERKEK...

A+A-
Sokaklarda her biri bastı mı ses getiren Muhteşem Süleymanlar yürüyor, artık kimse damat traşı ile vakit kaybetmiyor, bebek suratlar yerini dağınık görüntülere bırakıyor, Türkiye'de son yıllarda uzun sakal devrimi yaşanıyor. Muhteşem Yüzyıl rüzgarı çoktan dinse de, hipsterlık yerden yere vurulsa da kimse sakaldan vazgeçmiyor. Peki ama neden? Cevap kadınlarda olabilir mi?

Poltio sizi uyarıyor! Şimdi elinizdeki o tıraş bıçaklarını ve makinalarını sakince yerlerine bırakın ve bu yazıdan gözlerinizi ayırmayın. 11.000 kadın Poltio’yu ziyaret etti, oyunu kullandı ve sakal konusunda safını belli etti… Kışın alınan kilolardan mütevellit çıkan gıdıyı saklayan, dar çeneleri kapatan, durduk yerde adama şairene bir görüntü veren, kahve ve gözlük eklentisi ile entelektüel görüntünün vazgeçilmezi olan sakal erkeğin can dostu.

Peki kadınlar bu konuda ne diyor? Menemene soğan konur mu, balığa limon sıkılır mı, turşunun iyisi limon ile mi olur sirkeyle mi gibi kimsenin üzerinde uzlaşamadığı konulardan sandığımız sakal mevzusunda kadınlar tarafını seçmiş. Infografiğimizle durumu vaziyeti görelim:

201505161051_sakal.png

      hayırrrrrr!!!!...                       ha gayret, oluyor.                          işte budur!

Net bir şekilde çerçeve belli: Yüzde 64 sakal diyor başka bir şey demiyor. Temiz aile çocuğu görüntüsü sadece yüzde 36’ya çekici geliyor. Tam 11 bin kadının yanıt verdiği bir anketten bahsediyoruz. Hemen sakal uzatmaya başlasınız yeridir yani.

 

Yalnız beyler uyaralım, için ucunda hipster olmaya çalışırken IŞİD militanı gibi görünmek de var. O yüzden sakal bırakmaya karar verenler önce vesikalığı üzerinden çenesini keçeli kalemle siyaha boyasın. Yakıştıysa koyverin gitsin sakalları. Baktınız olmuyor siz yüzde 36’ya yürüyün. Her 10 kadından 3’ü de fena oran değil hani…Ama şunu da düşünmek lazım günümüzde sandviçin, poğaçanın bile sakallısı makbul!

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum