1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İşte olay düğünün ayrıntıları!
İşte olay düğünün ayrıntıları!

İşte olay düğünün ayrıntıları!

İşte olay düğünün ayrıntıları!

A+A-

Ünlü oyuncular Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Cunda Adası Ortunç Koyu’nda dünyaevine girdi. Düğüne yaklaşık 300 kişi katılırken, çift ilk danslarını ‘Fly to the Moon’şarkısıyla yaptı.


İki yıldır birlikte olan Kenan İmirzalıoğlu (41) ve Sinem Kobal (28) çifti dün akşam Cunda Adası’ndaki Ortunç Otel’de evlendi.


A46’nın organizasyonunda düzenlenen düğüne yaklaşık 300 kişi katıldı.
Kobal’ın nikah şahitliğini üç yıl önce hayatını kaybeden teyzesi Gülay Dereci’nin eşi Erdal Dereci, İmirzalıoğlu’nun ise Ahmet Sınav yaptı.


Kobal, Tuvana Büyükçınar imzalı gelinlik giyerken, damat İmirzalıoğlu ise özel dikim smokin giydi. Kobal’ın saçlarını Erhan Delen, makyajını ise Hamiyet Akpınar yaptı. Yeni evlenen çift ilk danslarını ise ‘Fly to the Moon’ adlı şarkıyla yaptılar.

2 milyon TL harcadı

Üç gündür misafirlerini ağırlamak için sekiz otel kapatan çiftin düğününe Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Burak Özçivit, Fahriye Evcen, Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli, Cansu Dere, Sarp Akkaya, Şükran Ovalı, Cemre Kemer ve Ebru Akel gibi isimler katıldı.
Kapattığı otellerin yanı sıra, gelen misafirleri mağdur olmasın diye 100 üzerinde çalışan ve VIP minibüs kiralayan İmirzalıoğlu düğün için yaklaşık 2 milyon TL harcadı.

2-543.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.