1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İşte Özcan'ın 19'luk Yeni Sevgilisi!
İşte Özcan'ın 19'luk Yeni Sevgilisi!

İşte Özcan'ın 19'luk Yeni Sevgilisi!

Özcan Deniz'in yeni genç aşkı...

A+A-

Özcan Deniz’in başrolünü unutulmaz partneri Nurgül Yeşilçay’la paylaştığı “İkinci Şans” filmi, bu cuma seyirciyle buluşuyor.

"Duymayan Kalmasın" programının haberine göre “İkinci Şans”ta diğer birçok filminde olduğu gibi hem senaryo yazarı, hem yönetmen, hem de başrol oyuncusu olarak boy gösteren Özcan Deniz’in çekimler sırasında “fındık kurdu” diye hitap ettiği dizinin genç yıldızı Afra Saraçoğlu’yla yakınlaştığı konuşuluyor.

582b015f67b0a922ac9daefa.jpg

Özcan Deniz, kendisine kalp emojisiyle “hocam” diye hitap eden 19 yaşındaki Afra Saraçoğlu’na karşılıksız kalmadı ve sosyal medyadan “Sen de olmasan ben napabilirdim. Yolun açık, hep yanındayım” yazdı. Bu samimiyet ikilinin dikkatli takipçilerinin gözünden de kaçmadı. Özcan deniz, son olarak “İkinci Şans” filminde de kısa bir rol verdiği kendisinden 23 yaş küçük Buse Narcı’yla aşk yaşamış ve bu ilişki olaylı şekilde bitmişti. Bu yüzden bu akşam yapılacak “İkinci Şans” filminin galasına da ayrıldığı sevgilisi Buse Narcı’yı davet etmeyen ünlü sanatçı, geçen aylarda ortaya atılan Narcı’nın filmdeki sahnesini montajda atacağı iddiasını da yalanlamıştı.

582b01d567b0a922ac9daf09.png

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.