1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İŞTE SEREN SERENGİL‘İN GERÇEK AŞKI
İŞTE SEREN SERENGİL‘İN GERÇEK AŞKI

İŞTE SEREN SERENGİL‘İN GERÇEK AŞKI

İŞTE SEREN SERENGİL‘İN GERÇEK AŞKI

A+A-

Seren Serengil, Ali Küçük isimli yapımcı aşkıyla çıktığı Fransa tatilinden de bu kareyi paylaştı.

Güzel şarkıcı Seren Serengil, 1 yıldır sakladığı sevgilisini dün açıklamak zorunda kaldı! Serengil'in adı önceki gün başarılı oyuncu Engin Akyürek'le aşk haberlerine karıştı. Seren Serengil'i isyan ettiren dedikodulara göre, güzel şarkıcı aşık olduğu Akyürek'i adım adım takip ediyordu.

YILDÖNÜMÜ KUTLAMASI

Hatta haberlere göre Seren Serengil, Engin Akyürek için Kaş'a kadar gitti. Serengil, bu iddialar karşısında dava açmakla yetinmedi. Ünlü şarkıcı, dün de 1 yıldır birlikte olduğu Ali Küçük'le aşkını ilan etti. Şarkıcı, sevgilisiyle birinci yıl dönümlerini kutlamak için bayram tatilini fırsat bilip Paris'e gitti. Burada Küçük'le çekilen fotoğrafını da instagram'da yayınlayan Seren Serengil'e hayranlarından mesaj yağdı.

BULUŞMA ADRESİ BOLU

Bu arada yapımcılık ve görüntü yönetmenliği yapan Ali Küçük'le Serengil'in yakın çevresine çok mutlu olduğunu söylediği öğrenildi. 1 yıldır İstanbul'da buluşmak yerine Sapanca ve Bolu gibi yakın yerlere giden Seren Serengil ile Küçük'ün gazetecilerin karşısına ilk kez ne zaman çıkacağı da merak konusu oldu.

HAYRANLIĞINI SAKLAMIYOR

Serengil, Akyürek'e hayranlığını saklamazken ünlü oyuncunun rol aldığı dizi veya katıldığı ödül töreni fotoğraflarını da instagram'da paylaşıyor.

1443036622188sdesf.jpg

Takvim

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.