1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İŞTE SIR OLAN SOYGUNCULAR
İŞTE SIR OLAN SOYGUNCULAR

İŞTE SIR OLAN SOYGUNCULAR

İşte sır olan soyguncular

A+A-

Fellahoğlu Kuyumculuk’un soygun anı görüntülerini ele geçirdi.

TORBALARLA GİRDİLER: Kuyumcu dükkanının içindeki güvenlik kameraları, soygunun oluşunu saniye saniye kaydetti. Kırdıkları camdan içeriye giren iki soyguncu, saniyeler içinde raflardaki ve çekmecelerdeki altınları ve saatleri bez torbalara doldurdu

RAHAT VE HIZLI: Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde iki hırsızın gayet rahat hareket etmesi dikkat çekti. Yalnızca yüzlerinin bir bölümünü bezlerle örten soyguncular 50-60 saniye içinde vitrinleri boşaltarak kırdıkları camdan çıkarak gittiler

Devrim DEMİR

Gönyeli Belediye Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren ve Perşembe günü soyulan Fellahoğlu Kuyumculuk soygunu ile ilgili polis henüz bir bilgiye erişmedi.

İki kişi oldukları iş yeri kamera kayıtlarına yansıyan soyguncular, kuyumcu dükkânında 2 kilo altını ve birçok kol saatini 1 dakika içinde ellerindeki poşetlere doldurup kaçmıştı.

Polis, soygunun hemen ardından bölgedeki iş yerlerine ait kamera kayıtlarını mercek altına almıştı.

Soygunun üzerinden 2 gün geçmesine rağmen polis henüz tutuklama yapmadı.

1-20170520103051.jpg

2 araba ve 2 kişi kayıplara karıştı

Fellahoğlu Kuyumculuk’un giriş kapısını sert cisimle kırarak içeri giren soyguncuların geldikleri araba ve onlara gözcülük yaptığı tahmin edilen ticari bir taksi kayıplara karıştı.

Soyguncuların kuyumcu dükkânına giriş ve soygun anının kamera görüntülerini,  Havadis ele geçirdi.

Torbalara doldurup gittiler

Kuyumcu dükkânının içindeki güvenlik kamaraları soygunun oluşunu saniye saniye kaydetti. Kırdıkları camdan içeri giren iki soyguncu, saniyeler içinde raflardaki ve çekmecelerdeki altınları ve saatleri bez torbalara doldurdu.

2-745.jpg

Girdikleri kapıdan çalarak kaçtılar

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde iki hırsızın gayet rahat hareket ettiği dikkat çekti. Yalnızca yüzlerinin bir bölümünü bezlerle örten soyguncular 50-60 saniye içinde vitrinleri boşaltarak kırdıkları camdan çıkarak gittiler.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.