1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İŞTE ZARRAB'IN YENİ İŞİ!
İŞTE ZARRAB'IN YENİ İŞİ!

İŞTE ZARRAB'IN YENİ İŞİ!

İşte Zarrab'ın yeni işi!

A+A-

Yolsuzluk operasyonundan tutuklanıp serbest kalan İranlı iş adamı Rıza Sarraf, 'Alkolsüz otel zinciri' kuracak.

Gazeteport'un haberine göre; Türkiye'yi sarsan 17 Aralık operasyonundan tutuklanıp, 73 gün sonra da serbest bırakılan İranlı iş adamı Rıza Sarraf'ın Türkiye'de 'Alkolsüz oteller zinciri' kurmak için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Sarraf öncelikle İstanbul'da 49 yıllığına bir bina kiralayarak, burayı otel yapmak amacıyla harekete geçti. Bu mümkün olmadığı taktirde mevcut bir oteli satın alarak, kendi zincir markasının ilk halkasını yaratmayı hedefledi. Ancak 17 Aralık operasyonu Sarraf'ın bu planını kesintiye uğrattı.

Sarraf'ın kurmayı planladığı oteller zincirinin 5 yıldız olarak öngörüldüğü ve restoranlar ile odalardaki mini barlarda, alkollü içki servisi bulunmayacağı belirtildi. Sarraf bu amaçla ‘İlkhanedan Otelcilik’ adıyla bir şirket kurdu. Daha sonra adı 'Arkla Otelcilik’ olarak değiştirildi. Şirketin faaliyet konuları ise otel, motel, yüzer otel, tatil köyü, gece kulübü, diskotek, lokanta, liman, marina gibi turistik tesis inşa etmek ve işletmek olarak tescillendi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.