1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İSTEDİĞİ GİBİ EVİNDE ÖLDÜ
İSTEDİĞİ GİBİ EVİNDE ÖLDÜ

İSTEDİĞİ GİBİ EVİNDE ÖLDÜ

Son arzusu yerine geldi..

A+A-

Kanser hastası Çatalköy Muhtarı Raif Görgünel dün yaşamını yitirdi. Hastanede tedavi gören Görgünel’in son arzusunun yeni yıla ailesi ile birlikte girmek olduğu öğrenildi.

Girne’de Yüksek Mahkeme Baş Mukayyit Yardımcısı 49 yaşındaki Tijen Debreli’nin ölüm haberinin ardından bir başka ölüm haberi de Çatalköy bölgesinden geldi. Çatalköy’e 12 yıllık muhtarlık yapan Raif Görgünel yakalandığı akciğer kanserine yenik düştü. Çatalköy’deki evinde yaşamını yitiren Görgünel’in üç buçuk yıl sağlıklı yaşadığı ancak Kasım ayı itibari ile durumunun kötüye gittiği kaydedildi. Hastanede tedavi altında olan Görgünel’in son arzusunun yeni yıla ailesi ile birlikte girmek olduğu, bu nedenle yeni yıla bir gün kala taburcu edildiği öğrenildi.

HASTALIĞA YENİLDİ
Çatalköy Muhtarı Raif Görgünel, üç buçuk yıl mücadele ettiği akciğer kanser hastalığına dün yenik düştü. Kısa bir süre önce hastanede tedavi gören Görgünel yeni yıl öncesi hastaneden eve geldiği öğrenildi. Çatalköy’deki evinde yaşamını yitiren Görgünel’in üç buçuk yıl sağlıklı yaşadığı ancak Kasım ayı itibari ile hastalığın yeniden nüksettiği belirtildi.

SON ARZUSU YERİNE GELDİ
Sinem Hacıali, hastalığı süresinde gayet sağlıklı yaşayan Raif Görgünel’in Kasım ayı itibari ile kötüleşmeye başladığını, hastaneye yatırıldığını söyledi. Hacıali, “Babam hastalığı süresinde ayakta tedavi gördü. Ancak durumu kötüye gidince Kasım ayında hastaneye yatırıldı. Babam yeni yıla bir gün kala hastaneden çıkmak istediğini, yeni yılı ailesi ile birlikte geçirmek istediğini söyledi. Doktorlar da babamın bu arzusuna eve dedi ve eve getirdik” dedi.

ÇATALKÖYLÜLER YASA BOĞULDU
Ölümüyle 12 yıl hizmet verdiği Çatalköy sakinlerini yasa boğan Görgünel bugün Çatalköy Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından, Çatalköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.