1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İSTESEM VURURDUM!
İSTESEM VURURDUM!

İSTESEM VURURDUM!

Gece Kulübüyle bağlantım yok, 3 çocuk babasıyım dedi ve...

A+A-

 

Kalkanlı'da faaliyet gösterenBling isimli gece kulübü önünde meydana gelen silahlı çatışmada iki kişiyi ayağından vurduğu iddia edilen İsmail Mavideniz dün Güney Kıbrıs'tan gazeteyi arayarak adaletten kaçmayacağını ve kısa bir süre sonra teslim olacağını söyledi.

Mavideniz basında birçok farklı iddia ortaya atıldığını belirterek, olayın söz konusu gece kulübüyle bir alakası olmadığını iddia etti. Mavideniz, Ahmet Karabulut'un kendisi hakkında konuştuklarıyla ilgili olarak olaydan kısa süre önce telefonda konuştuklarını söyledi.

Mavideniz şöyle konuştu;

''Ahmet Karabulut'un sürekli benim hakkımda konuştuğunu öğrendim. O akşam onu telefonla aradım ve beni tehdit etmesi üzerine arabama binip gece kulübüne gittim. Arabadan indiğimde yaklaşık 15-20 kişinin sopalarla üzerime geldiğini gördüm. Orada sadece birkaç polis gördüğüm için de silahıma sarılarak korkutmak maksadıyla ayaklarına attım. Eğer istesem vururdum.''

Mavideniz, '' Birisi 15 yaşında kız olan toplam 3 çocuk babasıyım. Gece kulüübüyle bağlantım yok. Gece kulübü müşterisi değilim. Böyle bir şey söz konusu dahi olamaz'' dedi.

İmail Mavideniz, ''Ben daha önce de adaletten kaçmadım, yine kaçmam, cezam neyse gelip çekeceğim'' diyerek, kısa süre sonra KKTC polisine teslim olacağını söyledi.

 

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.