1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İSTİFA ETTİ, ACI KONUŞTU
İSTİFA ETTİ, ACI KONUŞTU

İSTİFA ETTİ, ACI KONUŞTU

İstifa etti, acı konuştu

A+A-

Gençlik Gücü’nün Teknik Direktör’ü Aşkın Meşeli, Cihangir maçı öncesinde görevi bıraktığını açıklarken, kulüpteki ilgisizliğin had safhada olduğunu vurguladı;

Süper Lig’e geçtiğimiz gün resmen veda eden Gençlik Gücü’nde teknik direktör Aşkın Meşeli görevi bıraktığını ve son oynanan Cihangir maçında bu yüzden sahada olmadığını açıkladı
 
“Paravan teknik adam değilim”

Meşeli kendisine yapılan ‘paravan teknik adam’ yakıştırmalarına çok içerlendiğini ifade ederken, “Ben göreve geldiğimde işim gereği bazı idmanlara katılamayabileceğimi zaten yönetime söylemiştim. İdmanların bir çoğunda da yer aldım. Antrenör Niyazi Göksun da benim verdiğim antrenman programına göre takımı çalıştırdı.” dedi.

“Maç yemeği parasını ondan bundan dileniyoruz”

Takımın dün yapılan antrenmanına giderek oyuncularla vedalaşan Meşeli, görevden ayrılma gerekçeleri konusunda çok çarpıcı ifadeler kullandı. Meşeli  “Sözleşmemi tek taraflı feshettim. Ben bu takıma gelirken gençleştirme olacağını biliyordum. Bunu kabullenerek gelsem de öyle bir ilgisizlik var ki, anlatmak güç. Yönetim diye birşey ortada yok. Maçlarda da gelmiyorlar. Osman Karamanlı, Sırdaş Kaptanoğlu, Serdal Islandırıcıoğlu dışında hiç kimse kulüple ilgilenmiyor. Maçtan önce yemek parasını ondan bundan dilenerek buluyoruz. Yenicami maçı öncesi de ‘kazanırsak gidip kulüpte mangal yapıp kendimiz pişirip, kendimiz yiyeceğiz’ yönünde yönetime gönderme yaptım. Ona bile tepki vermediler.”
 
“Ayakkabı aldıramadığımız oyuncumuzu kadro dışı bırakmak durumunda kaldık”

“Hamitköy maçına çıkarken 11’de oynatmayı planladığımız futbolcumuza bir çift ayakkabı dahi aldıramadık. Kadro dışı bırakmak durumunda kaldık, ayakkabısı yok diye. Böyle bir yapıda nereye kadar çalışabilirsiniz? Futbolcu arkadaşlar aylardır maaş almadan büyük özveri gösteriyor. Niyazi hoca da çok fedakarlık yapıyor. Hakkı yenilmez. Benim çeklerim Ocak ayı sonuna kadar ödenecekti. 1 maaş aldım sadece. Muhatap birini de bulamadım. Paraya önem vermem, ama ilgiyi görmedikten sonra görevi bırakmam gerektiğine inandım ve bıraktım” dedi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.