1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İSTİFA ŞOKU!
İSTİFA ŞOKU!

İSTİFA ŞOKU!

Art arda istifa şoku!

A+A-

Hafta başında CTP’den istifa eden milletvekilli Önder Sennaroğlu’nun ardından bu kez oğlu Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu partisinden istifa etme kararı aldı.

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, istifa kararına ilişkin BRT’ye açıklamada bulundu.

Sennaroğlu istifa etme gerekçelerini şu şekilde sıraladı:

“Son dönemde parti içerisindeki huzursuzluklar, CTP’nin bölgeye CTP’li gibi davranmaması… Partinin yetkili organlarındaki bazı üyelerin sosyal medya üzerinden bizler için “kökenibaşka partiden” yönündeki söylemler bizi kırdı, derinden üzdü.Bizi hiç CTP’li olarak görmediler. CTP’ye emek vermemişiz gibi hareket ettiler”

Bölgedeki 40 kişilik komite ile Salı akşam toplantı yaptıklarını söyleyen Sennaroğlu, oybirliğiyle bağımsız belediye başkanı kalması yönünde karar çıktığını açıkladı. Ahmet Sennaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sibel Siber’in en yüksek oyu Büyükkonuk beldesinden almasına rağmen partinin bölgeyi başarısız ilan ettiğini söyledi.

Göreve gelirken, CTP olarak halka Büyükkonuk Belediyesine ait PineView Sosyal Tesislerin yeniden geri alınacağı sözü verildiğini ancak hiçbir adım atılmadığını belirten Sennaroğlu, “Bu konuda mücadele verilmedi, kulaklar tıkalı bir anlayışla devam edildi ve tesis heba olma durumu ile karşı karşıya geldi” dedi.

Sennaroğlu, bölgede gençlere kırsal kesim arsalarının bir türlü dağıtılmamasını da eleştirdi.

Sennaroğlu, “Bugün Büyükkonuk’a neden ilgi gösterilmiyor? Bölgeye ambulans verilmesi yönünde talep ve dilekçemiz olmasına rağmen verilmedi. Bütün ekibim bu durumdan rahatsız” ifadelerini kullandı.

Sennaroğlu, gerekçeli istifa dilekçesini yarın partiye sunacağını da söyledi.

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, oybirliğiyle istifa etmesi yönünde alınan kararının ardından yeni istifaların da gündeme gelebileceğini ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.