1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İSTİFASI KABUL EDİLMEDİ!
İSTİFASI KABUL EDİLMEDİ!

İSTİFASI KABUL EDİLMEDİ!

Meclisten ret;

A+A-

 

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu, saat 10.30’da Meclis Başkanı Sibel Siber başkanlığında toplandı. Toplantıda ilk olarak CTP Girne Milletvekili Abbas Sınay’ın milletvekilliğinden çekilme istemi okundu. İstifa reddedildi...

Cumhurbaşkanı’nca geri gönderilen ve Meclis Başkanlığı’nca doğrudan genel kurulun gündemine alınan “İskan, Topraklandırma ve Eşdeğer Mal (Değişiklik No:2) Yasası” ile “Bilançoların Güncellenmesi ve Tahsilatın Hızlandırılması (Geçici Kurallar) Yasası” yanında Cumhurbaşkanınca bir daha görüşülmek üzere geri gönderilen “İnsan Hücre, Doku ve Organ Nakli İle İlgili Kuralları Düzenleyen Yasa” görüşülecek.

Genel Kurul ayrıca “Genel Gıda ve Yem Yasa Tasarısı”nın yanı sıra Süt Endüstrisi Kurumu, Yayın Yüksek Kurulu ve Türk Ajansı-Kıbrıs’ın (TAK) 2014 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarıları’nı da görüşecek.

Toplantıyı KTHY mağdurları ve bazı sendikacılar da izleyici locasından izliyor.

PEMBE BALON ETKİNLİĞİ

Meclis Başkanı Sibel Siber, toplantının başında yaptığı konuşmada, bugün Meclis’te Pembe Gün etkinliği düzenlendiğine işaret ederek meme kanserine karşı duyarlılığın artmasını Meclis olarak desteklediklerini söyledi.

Siber, halkın bilinçli olmasının yaşam kurtardığını vurguladı ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

ABBAS SINAY’IN ÇEKİLME İSTEMİ

Toplantıda ilk olarak CTP Girne Milletvekili Abbas Sınay’ın milletvekilliğinden çekilme istemi okundu. Bu sırada bazı vekiller söz aldı. Abbas Sınay'ın istifası reddedildi...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.