1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İŞYERİNE İHANET PAHALIYA PATLADI!
İŞYERİNE İHANET PAHALIYA PATLADI!

İŞYERİNE İHANET PAHALIYA PATLADI!

Reis Süpermarket isimli işyeri çalışanı Özgür Yılmaz işyerinden 450 TL nakit para ve 8 paket sigara sirkat ettiği gerekçesi ile yargı huzuruna çıkarıldı.

A+A-

Lefkoşa’da faaliyet gösteren Reis Süpermarket isimli işyeri çalışanı Özgür Yılmaz isimli kişi, işyerinden 450 TL nakit para ve 8 paket sigara sirkat ettiği gerekçesi ile polis tarafından dün yargı huzuruna çıkarılarak davaları görüşülünceye kadar ağır teminat şartlarına bağlandı.

Abbas ELMAS

“Müstahdem tarafından sirkat” suçlamasıyla dün polis tarafından yargı huzuruna çıkarılan zanlı Özgür Yılmaz, hakkında getirilen davalar görüşülünceye kadar ağır teminat şartlarına bağlandı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Mahan, Ağustos ayı içinde zanlını çalıştığı Reis Süpermarketten 450 TL nakit para ve 8 paket sigara sirkat ettiğini söyledi.

Zanlının poliste verdiği gönüllü ifadede suçunu kabul ettiğini dile getiren Mahan, zanlı hakkında başlatılan polis soruşturmasının tamamlandığına dikkat çekerek, zanlının davalarında hazır bulunabilmesi için mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Mahkemede söz hakkı alarak konuşan zanlı Özgür Yılmaz, “Yaptığımdan çok pişmanım. Utanç duyuyorum” şeklinde savunmasını yaptı.

Huzurundaki şahadeti ve zanlının söylediklerini dikkat alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlının davalarında hazır bulunmasını sağlamak adına yurt dışına çıkışının yasaklanması, 3 bin TL nakdi teminat yatırması ve KKTC vatandaşı muteber bir kişinin 40 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması şartı ile tutuksuz yargılanmasını emretti.

İlk etapta teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı Yılmaz, teminat şartlarını yerine getirene kadar cezaevine gönderildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.